Depp sa pred premiérou Sweeney Todd venoval fanúšikom

11.1.2008|Webnoviny|
Depp sa pred premiérou Sweeney Todd venoval fanúšikom BRATISLAVA 11. januára (WEBNOVINY) - Herec Johnny Depp sa stretol so svojimi fanúšikmi na londýnskej premiére sfilmovaného muzikálu Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street. Po červenom koberci kráčal spolu s kolegami Helenou Bonham Carter, Alanom Rickmanom a Timothym Spallom.

Štyridsaťštyriročného Deppa úloha legendárneho sériového vraha z 19. storočia donútia spievať. "Bolo pre mňa výzvou zistiť, či to dokážem," povedala hollywoodska hviezda. Herec strávil takmer hodinu rozprávaním so svojimi fanúšikmi a rozdávaním autogramov.

Na premiére sa zúčastnil aj režisér Tim Burton, ktorý uviedol, že túžil urobiť filmovú verziu príbehu, odkedy ho videl na javisku v Londýne ako študent. Do filmu si vyberal radšej hercov, ktorí by dokázali spievať než spevákov, ktorí by dokázali hrať. Nakrúcanie bolo už šiestou spoluprácou Burtona s Deppom. K ich najznámejším spoločným projektom patria Nožnicovoruký Edward či Charlie a továreň na čokoládu.

Helena Bonham Carter hrá pani Lovett, ktorá recykluje Toddove obete tým, že ich porciuje na kusy. "Je to jedna z najlepšie napísaných ženských úloh. Milujem ten príbeh od trinástich. Myslím si, že som vždy chcela byť pani Lovett," povedala Carter.

Pre krvavé scény je Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street vo Veľkej Británii prístupný od 18 rokov. Napriek tomu má štyri nominácie v prestížnych kategóriách ocenenia Zlatý glóbus. Zdroj:  Webnoviny Foto © Paramount Pictures

Súvisiace články