Jolie a Pitt dnes ukázali svetu fotografie svojich dvojičiek

4.8.2008|Webnoviny|
Jolie a Pitt dnes ukázali svetu fotografie svojich dvojičiek BRATISLAVA 4. augusta (WEBNOVINY) - Hviezdny herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt dnes ukázal svetu po prvý raz fotografie svojich dvojičiek. Fotografie, ktoré predali za 14 miliónov dolárov (273 miliónov Sk/9,06 milióna €), uverejnili na titulných stranách magazíny People a Hello!. Hollywoodska dvojica si však peniaze nenechá, celú sumu chce venovať na charitatívne účely. Exkluzívne zábery dievčatka Vivienne Marcheline a chlapca Knoxa Leona s ich rodičmi urobila fotografická agentúra Getty Images.

Okrem slávnych dvojičiek a ich rodičov sa na fotografiách objavili aj ďalší štyria potomkovia slávnej dvojice - šesťročný Maddox, štvorročný Pax, trojročná Zahara a dvojročná Shiloh. Fanúšikov hereckej dvojice tak môžu potešiť napríklad fotografie ako Angelina drží dvojičky v náručí a Brad Pitt sa nad nimi nežne skláňa, ako sa obaja rodičia s láskou pozerajú na svoje bábätká v perinkách, či ako malá Shiloh drží na rukách svoju novú sestričku. "Je to chaos, ale snažíme sa to zvládnuť a prežívame krásne obdobie," uviedla Jolie pre magazín People. Podľa vyjadrenia čerstvých rodičov sa im v starostlivosti o bábätká snažia pomôcť aj ich dcéry Shiloh a Zahara. "Je to sladké - sú z nich malé mamičky," vysvetlila herečka. "Vyzerá to tak, že Vivienne sa duchom, postojom a výzorom podobá na Angelinu, kým Knox má v sebe toho viac zo mňa," prezradil Brad Pitt pre britský magazín Hello!.

Jolie a Pitt dnes ukázali svetu fotografie svojich dvojičiek

"Sme nadšení, že môžeme tieto fotografie ukázať verejnosti. Potešia našich čitateľov, ktorí po celý čas sledovali, ako sa rodina Angeliny Jolie a Brada Pitta rozrastá," uviedol Larry Hackett z magazínu People. Americký magazín priniesol vo svojom tlačenom vydaní okrem rozhovoru aj 19-stranovú prílohu, takzvaný rodinný album, v ktorom uverejnil fotografie dvojičiek a ich rodiny. Britský magazín Hello! vo svojom dnešnom vydaní priniesol rozhovor a fotografie na 17 stranách.

Tridsaťtriročná držiteľka Oscara porodila dvojičky 12. júla vo francúzskom meste Nice. Po narodení ich starosta Nice Christian Estrosi vymenoval za čestných občanov Azúrového pobrežia. Prvým domovom dvojčiat sa stala rezidencia na francúzskej riviére, ktorú si Jolie a Pitt prenajali na tri roky.

V júni 2006 vraj magazín People zaplatil štyri milióny dolárov za fotografie ich prvej biologickej dcéry Shiloh, ktorá sa narodila v Namíbii. Peniaze sa vtedy taktiež rozhodli darovať charite, výnos putoval spoločnosti, ktorá pomáha africkým deťom.   Foto © People

Súvisiace články