Tomáš Vorel nakrúca film o médiách, manipulácii a korupcii

5.3.2009|Webnoviny|
Tomáš Vorel nakrúca film o médiách, manipulácii a korupcii BRATISLAVA 5. marca (WEBNOVINY) - Český režisér Tomáš Vorel nakrúca nový film Ulovit miliardáře. Príbeh sa odohráva vo svete médií, a je o manipulácii a korupcii. Do "drzej komédie" obsadil hercov Tomáša Matonohu, Bolka Polívku, Jiřího Mádla, Miroslava Etzlera a herečky ako Ester Janečkovú či Kateřinu Sedlákovú. Tomáš Matonoha sa predstaví v hlavnej úlohe miliardára. Zároveň zložil k filmu titulnú pieseň Ulovit miliardáře. "Tomáš Matonoha je noblesný, pre ženy príťažlivý a mužom sympatický, takže môže hrať i gaunera a súčasne byť v tejto úlohe uveriteľný," prezradil Vorel, ktorý na Slovensku naposledy uviedol tínedžerský film Gympl. Mádlovi zveril režisér úlohu slizkého PR manažéra a Ester Janečková, známa zo seriálu Ošklivka Katka, si zahrá policajnú hovorkyňu, ktorá bude protipólom televíznej rosničky v podaní Kateřiny Sedlákovej.

PR manažér Lehký dostane vládnu zákazku, aby z konkurenčných dôvodov "odstavil" bohatého podnikateľa Grossmana. Lehký si získa novinárov a zinscenuje reportáž, v ktorej Grossman bije rómskeho chlapca. Z prípadu sa stane veľká kauza, ktorou sa zaoberajú všetky médiá a zrazu na Grossmana všetci útočia. Dokonca i jeho priateľka, vypočítavá rosnička, sa bojí, že by škandál mohol ohroziť jej kariéru. Film by mal mať českú premiéru 1. októbra tohto roka.

Informoval o tom internetový portál Novinky.cz.   Foto © Falcon

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...