David Caruso, známy zo seriálu Kriminálka Miami, čelí žalobe

12.4.2009|Webnoviny|
David Caruso, známy zo seriálu Kriminálka Miami, čelí žalobe BRATISLAVA 12. apríla (WEBNOVINY) - Davida Carusa, známeho ako Horatio Caine zo seriálu C.S.I.: Kriminálka Miami (2002), žaluje jeho bývalá priateľka. Podľa Lisy Marquez herec porušil dohodu, na základe ktorej jej mal po rozchode zaplatiť milión dolárov (vyše 753-tisíc eur), súdne poplatky za 200-tisíc dolárov (takmer 151-tisíc eur) a dať dom v údolí San Fernando na juhu Kalifornie. Teraz od neho žiada 1,2 milióna dolárov (zhruba 904-tisíc eur) a finančnú náhradu za podvod a vedomé spôsobenie emocionálnych problémov. Ako dodala, Caruso jej tvrdil, že ju bude vždy finančne aj inak podporovať. Podľa hercovho právnika sa Marquez chce pomstiť pre zmeny, ktoré nastali v dohode o starostlivosti o ich dve deti.

Vzťah Lisy Marquez a Davida Carusa sa začal v apríli 2004. Žena vtedy pracovala v cestovnej agentúre, o rok neskôr vraj na hercovo naliehanie dala výpoveď. Caruso sa však údajne začal správať panovačne, niekoľkokrát na ňu verbálne zaútočil. Dva dni po tom, ako druhý raz porodila, ju opustil, dodala Marquez.

Informáciu zverejnil spravodajský portál news.bbc.co.uk.   Foto © archív

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...