Súťaž o 2 x 3-dňové permanentky na Fest Anča

11.7.2009|redakcia MovieMania|
Súťaž o 2 x 3-dňové permanentky na Fest Anča Filmový portál MovieMania.sk v spolupráci s Fest ANČA, o.z. pre Vás pripravil súťaž o 2 x 3 dňové permanentky pre 1 osobu na medzinárodný filmový festival animovaného filmu FEST ANČA. Výherca pertmanentky automaticky získava miesto pre svoj stan v stanovom mestečku.

Medzinárodný festival animovaného filmu Fest Anča nie je iba klasickou prehliadkou filmov v kinosále, ale multimediálnym open-air podujatím, kde sú filmy dopĺňané živou hudbou, performanciami, workshopmi, seminármi, koncertmi a výstavou. Alternatívny priestor kultúrneho centra Stanica Žilina-Záriečie spoluvytvára nevšednú, pohodovú atmosféru, kde sa prirodzene nadväzujú medzinárodné kontakty a zároveň búrajú múry medzi publikom a profesionálmi. Vzniká priaznivé ovzdušie na konfrontáciu so svetovou tvorbou. Dostatok priestoru je venovaný aj prezentácii slovenskej animácie, s cieľom povzbudiť silnejúcu generáciu mladých tvorcov animovaného filmu.
Súťaž trvá od 11. do 19. júla 2009.

Odpoveď na súťažnú otázku pošlite na adresu: sutaz@moviemania.sk a do subjektu mailu napíšte Súťaž - Fest Anča.

Súťažná otázka znie:
Na koľkom ročníku FEST ANČE sa tento rok môžeme stretnúť?

Dôležité: Nezabudnite k odpovedi napísať aj kontaktné údaje (meno, adresa, PSČ, telefón) na zaslanie prípadnej výhry. Vami zadané údaje nebudú poskytnuté tretím osobám.

Email s odpoveďou posielajte len 1x, v prípade že bude poslaných viacero emailov z rovnakého emailového účtu alebo z viacerých emailových účtov s rovnakou poštovou adresou, z hľadiska fair-play budú tieto nadbytočné emaily vyradené zo súťaže.

Súťaž bola ukončená 19. júla. Výhercov zverejníme už čoskoro. Zdroj:  MovieMania.sk Foto © archív

Súvisiace články