Súťaž o 3x knihu Jánošík. Pravdivá história

10.9.2009|redakcia MovieMania.sk|
Súťaž o 3x knihu Jánošík. Pravdivá história Filmový portál Movie Mania v spolupráci s internetovým kníhkupectvom Martinus pre vás pripravil ďalšiu súťaž o atraktívnu ceny. V tomto prípade sa jedná o knižnú verziu scenára nového európskeho veľkofilmu Jánošík. Pravdivá história.

O knihe: Literárny scenár k filmu Jánošík. Pravdivá história. Podľa scenára Evy Borušovičovej film nakrútila poľská režisérka Agnieszka Holland, herecké obsadenie je medzinárodné. Diváci uvidia inú stránku hlavného hrdinu, ako boli dodnes zvyknutí. Okrem iného nás môžu prekvapiť aj ďalšie odlišnosti v príbehu. Scenáristka Eva Borušovičová sa snažila pri písaní pridŕžať toho, čo pravdepodobne naozaj bolo, a od filmu môžeme čakať najmä jeho univerzálny a súčasný charakter.

O filme Jánošík. Pravdivá história vás náš filmový portál informuje už dlhšie. Nájdete u nás všetky zaujímavé informácie z natáčania ale i z VIP premiéry, ktorá sa konala pred časom v bratislavskom Auparku.

Súťaž trvala od 10. septembra do 16. septembra 2009.

Odpoveď na súťažnú otázku pošlite na adresu: sutaz@moviemania.sk a do predmetu mailu napíšte Kniha Jánošík.

Súťažná otázka znie:
Napíšte nám meno slovenského producenta, ktorý v roku 2002 začal Jánošíka natáčať.

TIP: Meno tohto známeho filmového tvorcu hľadajte na našich stránkach.

Dôležité: Nezabudnite k odpovedi napísať aj kontaktné údaje (meno, adresa, PSČ, telefón) na zaslanie prípadnej výhry. Vami zadané údaje nebudú poskytnuté tretím osobám.

Email s odpoveďou posielajte len 1x, v prípade že bude poslaných viacero emailov z rovnakého emailového účtu alebo z viacerých emailových účtov s rovnakou poštovou adresou, z hľadiska fair-play budú tieto nadbytočné emaily vyradené zo súťaže.


Súťaž bola ukončená 16.septembra 2009. Výhercov zverejníme čoskoro. Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Bioscop
Odpoveď:
Meno a priezvisko:
Email:
Adresa:
 

Súvisiace články