Výhercovia súťaže o 2 x lístky na Wrestler

20.9.2009|redakcia MovieMania.sk|
Výhercovia súťaže o 2 x lístky na Wrestler MovieMania pre Vás pripravila súťaž o 2 špeciálne vstupenky na VIP premiéru filmu Wrestler, ktorú firma SPI pripravila na pondelok 21.9.2009. Premietať sa bude v Palace Cinemas Aupark a vy máte jedinečnú možnosť vidieť tento film na slovenských plátnach ako prví..

O filme:
Randy „Baran“ Robinson (Mickey Rourke) býval kedysi v ringu tým najlepším. Bol hrdinom videohier a všetkých chalanov. O dvadsať rokov neskôr sa snaží žiť zo svojej niekdajšej slávy, no keď dostane srdcový infarkt, chce svoj život vyplniť tým, čo má zmysel: skontaktovať sa so svojou dcérou, ktorá má naňho ťažké srdce, a opäť počuť rev rozvášneného publika...

Táto špeciálna predpremiéra sa uskutoční už v pondelok 21.septembra, o 19 hodine v sále 6 v Auparku. Ak chcete byť medzi prvými čo uvidia tento film v slovenských kinách, neváhajte a zapojte sa!

Súťaž trvala od 16. septembra do 20. septembra 2009.


Súťažná otázka znela:
Vo filme si po boku Mickeyho Rourka zahralo aj pár pekných herečiek. Napíšte nám meno aspoň jednej z nich.

Každému, kto pozorne sleduje náš web nebude problém poslať správnu odpoveď. Ak však potrebnú informáciu na našom webe nezaregistrovali, odporúčame poobzerať sa.

Správne odpoveďe sú napr.: Marisa Tomei, Evan Rachel Wood

Vyžrebovali sme 2 výhercov, sú to:

Pavel Ol., Bratislava
Andrea Ma., Bratislava


Výhercom gratulujeme a tešíme sa na vás v ďalších súťažiach!   Foto © SPI
Odpoveď:
Meno a priezvisko:
Email:
Adresa:
 

Súvisiace články