Súťaž o VIP lístky na Michael Jackson: This is it

24.10.2009|redakcia MovieMania.sk|
Súťaž o VIP lístky na Michael Jackson: This is it MovieMania v spolupráci so spoločnosťou ITA pre Vás pripravila súťaž o 2 špeciálne vstupenky na film Michael Jakson: This is it, ktorý ITA agentúra distribuuje v slovenských kinách od 28. októbra do 11.novembra 2009. Film sa bude premietať v slovenských multikinách a vy máte teraz jedinečnú možnosť zapojiť sa do súťaže o špeciálne vstupenky, ktoré môžete využiť v akomkoľvek kine.

O filme:
Počnúc 28. októbrom sa budú môcť návštevníci kín po celom svete stať účastníkmi posledného koncertu Michaela Jacksona doslova v prvom rade, vo filme spoločností Sony Pictures Entertainment a Sony Music Entertainment „This is it“ Michael Jackson.

„This is it“ Michael Jackson vzniká za plnej podpory Estate of Michael Jackson a je zostavený zo záznamov stoviek hodín skúšok a záberov zo zákulisia. Boli natočené vo vysokom rozlíšení a s využitím najmodernejších technológií pre digitálny záznam zvuku v priebehu príprav na chystanú sériu svetových koncertov nedávno zosnulého speváka. Film poskytne jedinečný pohľad na umelcovu kariéru a bude obsahovať rozhovory s niektorými z Jacksonových najbližších priateľov a spolutvorcov.

Ak chcete byť medzi ľuďmi čo uvidia tento film v slovenských kinách, neváhajte a zapojte sa do súťaže!

Súťaž trvala od 24. októbra do 28. októbra 2009.

Odpoveď na súťažnú otázku pošlite na adresu: sutaz@moviemania.sk a do predmetu mailu napíšte heslo: Michael Jackson

Súťažná otázka znie:
Napíšte nám aspoň jeden film, ktorý v minulosti režíroval režisér tohto dokumentu - Kenny Ortega.

Každému, kto pozorne sleduje náš web nebude problém poslať správnu odpoveď. Ak však potrebnú informáciu na našom webe nezaregistrovali, odporúčame poobzerať sa.

Dôležité: Nezabudnite k odpovedi napísať aj kontaktné údaje (meno, adresa, PSČ, telefón) na zaslanie prípadnej výhry. Vami zadané údaje nebudú poskytnuté tretím osobám.

Email s odpoveďou posielajte len 1x, v prípade že bude poslaných viacero emailov z rovnakého emailového účtu alebo z viacerých emailových účtov s rovnakou poštovou adresou, z hľadiska fair-play budú tieto nadbytočné emaily vyradené zo súťaže.


Súťaž bola ukončená 28. októbra 2009. Výhercov zverejníme čoskoro a zároveň ich budeme informovať. Zdroj:  MovieMania.sk Foto © archív
Odpoveď:
Meno a priezvisko:
Email:
Adresa:
 

Súvisiace články