Fotoreport: Transformeri navštívili Moskvu, Berlín a Londýn

27.6.2011|Slavo Sochor|
Fotoreport: Transformeri navštívili Moskvu, Berlín a Londýn Po krátkom čase vám opäť prinášame fotografickú reportáž z exkluzívnych premiér po celom svete. Na budúci týždeň do slovenských kín prichádza film Transformers 3, no niektorí vyvolení si ho mohli pozrieť už aj pred oficiálnou premiérou. Prvá exkluzívna premiéra sa uskutočnila počas Moskovského filmového festivalu a hoci sa pri tomto meste divákom vybaví skôr bývalý režim, tentoraz tam bolo západu až až. Poďme sa teda pozrieť na to, kto túto ruskú mekku z hercov a tvorcov navštívil.
Transformers 3

Žiariacou hviezdou ruskej aj berlínskej premiéry bola modelka Rosie Huntington-Whiteley, pre ktorú bol tretí Transformeri prvou hereckou skúsenosťou. Dúfajme, že ak nebude vo filme jej herectvo dokonalé, vynahradí nám to aspoň svojou krásou.

Transformers 3

Čo by to bolo za akčný film, keby v ňom nehrali aj tvrdí černošskí herci, známi zo zbesilých auto-naháňačiek. Možno vás prekvapíme, ale aj Tyrese Gibson vo svojich sedemnástich robil modela.

Transformers 3

Luxusným bonusom pre fanúšikov Transformerov bola aj skupina Linkin Park, ktorá k filmu zložila pieseň Iridescent. A títo "chalani" ich strážili.

Transformers 3

Ešte bližší záber na našich kapelníkov.

Transformers 3

Niekoľko záberov si z koncertu odniesol aj režisér filmu Michael Bay, ktorý...

Transformers 3

...si potom v kľude posedel so slávnym ruským režisérom Nikitom Michalkovom priamo v kinosále na slávnostnej premiére.

Prísľuby z východu sme vám splnili, fotky ukázali a teraz vás zavedieme troška západnejšie, do Berlína, kde vám ukážeme aj viac hlavných hereckých predstaviteľov.

Transformers 3

Slovenskí televízni diváci ho môžu aktuálne poznať zo seriálu Las Vegas: Kasíno, no tento mladý herec sa postupne dostáva aj na plátna kín. Vo filmoch o robotoch sa s ním stretávame už od prvej časti - Josh Duhamel.

Transformers 3

Nech príde mladá Rosie kamkoľvek, všade o ňu prejavia fanúšikovia záujem. Alebo len čakajú na LaBeoufa...

Transformers 3

Herci aj diváci na červenom koberci búrajú neviditeľné múry. Ten, kto je slušný a popredu, dostane autogram. Ten, kto si chce uchmatnúť niečo z herca, dostane od bodyguarda jednu do nosa.

Transformers 3

Veľkému úspechu sa teší aj režisér a producent v jednej osobe - Michael Bay. Aj keď na mladého ešte nemá.

Transformers 3

A tu, pri veľkom robotovi sa stretli všetci filmoví tvorcovia. Poďme pekne zľava: Lorenzo di Bonaventura (vedúci výroby), Patrick Dempsey, John Malkovich (herci), Rosie Huntington-Whiteley (herečka), Michael Bay (režisér a producent), Shia LaBeouf, Josh Duhamel a Tyrese Gibson (herec).

Na záver sa posunieme na špeciálnu londýnsku premiéru, kde sme opäť mohli vidieť kopu nadšených fanúšičiek (1), zvláštnu režisérovu pózu, ktorému je fotografovanie naozaj blízke (2) a herečku Dakotu Blue Richards, ktorú poznáme zo Zlatého kompasu, ale v Transformeroch sme ju zatiaľ nevideli (3).

Transformers 3
Transformers 3
Transformers 3

Foto © Getty Images (Sean Gallup, Chris Jackson, Lucian Capellaro, Michael Bay, Oleg Nikishin)

Pokiaľ sa vám naše fotoreporty páčia, budeme radi, ak nám svoj názor napíšete do diskusie, alebo na mailovú adresu: slavomir.sochor@moviemania.sk, kde nám môžete posielať aj svoje fotky z rôznych filmových akcií a festivalov. Tie najlepšie radi zverejníme. Zaslané materiály nehonorujeme.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Getty Images

Súvisiace články