Trpaslíci, trpaslíci, samí trpaslíci...

15.7.2011|Marek Gurský|
Trpaslíci, trpaslíci, samí trpaslíci... Novozélandský režisér celému svetu ukázal ďalších trpaslíkov. Dokonca vám teraz prinášame dvojitú porciu obrázkov. Hobit –oficiálna fotografia – trpaslíci 4

V stredu uzrela svetlo sveta fotografia, ktorá na rozdiel od tej poslednej, ukazuje trpaslíkov tak, ako si ich predstavujeme – vlasatých, fúzatých, silných a dobre živených. Zľava doprava vidíte Bombura (Stephen Hunter), Bofura (James Nesbitt) a Bifura (William Kircher).

Hobit –oficiálna fotografia – trpaslíci 5

Dnes Peter Jackson pridal aj ďalší trpasličí kúsok – Dwalina (Graham McTavish - vpravo) a Balina (Ken Stott - vľavo). Balinovo meno vám môže znieť povedomo, lebo v Spoločenstve prsteňa sa počas prechodu cez Moriu spoločenstvo práve pri jeho hrobe stretlo so škretmi.

Ak dobre počítame, chýba nám už len jediný (a ten najhlavnejší) trpaslík – Thorin (Richard Armitage), ktorý celú výpravu povedie k Osamelej hore. Očakávame ju v priebehu najbližších dní. A nakoniec by bola veľmi príjemná aj spoločná fotografia všetkých trinástich trpaslíkov.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © IGN, Time

Súvisiace články