Nové jesenné seriály 2013 z UK

2.10.2013|-ma-|
Nové jesenné seriály 2013 z UK

Ani Veľká Británia nezostala bokom pri uvádzaní nových seriálov na jeseň 2013. Dnes predstavíme trojicu nových seriálov z UK a to: Atlantis, Wrong Mans a Peaky Blinders. Dobrodružný fantasy seriál Atlantis je inšpirovaný gréckou mýtológiou. Hrdina Jason prichádza do zvláštneho starobylého mesta Atlantis, kde ho čakajú rôzne dobrodružstvá. V pilotnom dieli sa dostane do stretu s Minotaurom v temnom podzemnom labyrinte.

Wrong Mans je britským sitcomom z dielne BBC Two. V seriáli vystupuje dvojica kolegov z kancelárskej firmy Sam Pinkett (Matthew Bayton) a Phil Bourne (James Corden), ktorí sa náhle zaplietli do kriminality, sprisahania a korupcie, po tom čo Sam odpovedal na vyzvánanie telefónu z miesta automobilovej nehody.

Seriál Wrong Mans

Posledný z trojice Peaky Blinders je o kriminálnom gangu rovnakého znenia, ktorý pochádzal z Birminghamu z obdobia na prelome 19.storočia a 20.storočia. Zaoberali sa hlavne dostihovými sázkovými podvodmi, výpalného a krádeží. Názov gangu vraj pochádza zo žiletiek, ktoré si všívali do prednej časti plochých čiapok, aby mohli byť v prípade nutnosti použité ako zbrane. Na čele gandu stojí krutý Tommy (Cillian Murphy). Do Birminghamu prichádza z Belfastu policajný šéf v podaní Sama Neilla, ktorý sa rozhodne vyčistiť Birmingham od kriminality. Seriál produkuje BBC.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © archív

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...