Jesse Eisenberg si zahrá Lexa Luthora v pripravovanom filme Superman vs Batman

10.2.2014|Iveta Kollárová|
Jesse Eisenberg si zahrá Lexa Luthora v pripravovanom filme Superman vs Batman

O ďalšie dve postavy sa rozrástlo obsadenie filmu režiséra Zacka Snydera Superman vs Batman. Kým úlohu Lexa Luthora si zahrá herec Jesse Eisenberg, štúdia Warner Bros. taktiež potvrdili, že úlohu Alfreda, priateľa a pomocníka Bruca Wayna, si zahrá herec Jeremy Irons.

O tom, kto si zahrá záporáka Lexa Luthora kolovalo mnoho špekulácií, dokonca sa hovorilo o Bryanovi Cranstonovi (Breaking Bad), Joaquinovi Phoenixovi (Ona). Úlohu nakoniec získal práve Eisenberg. Ten je známy predovšetkým z filmu Sociálna sieť režiséra Davida Finchera, v ktorom stvárnil zakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga. Okrem toho si zahral aj vo filme Woodyho Allena Do Ríma s láskou, či vo filme Podfukári režiséra Louisa Leterriera. Jeho ďalším filmom by mala byť komediálna dráma The Double, ktorá sa orientuje na muža, ktorý sa nevie vyrovnať s vystupovaním svojho dvojníka. Obe úlohy si zahrá Eisenberg.

Jeremy Irons, ktorý si zahrá úlohu Alfréda, aktuálne vystupuje v seriáli Borgiovia, kde hrá úlohu Pápeža Rodriga Borgia. Okrem iného je tento držiteľ Oscara známy z filmov Reversal of Fortune (Zvrat šťasteny), za ktorý získal sošku v kategórií najlepší herec v hlavnej úlohe. No pamätať si ho môžeme aj z televízneho mini seriálu Elizabeth I. (Alžbeta I.), či najnovšie z filmu režiséra Billa Augusta Nočný vlak do Lisabonu, ktorý sa u nás premietal v rámci Medzinárodného filmového festivalu Bratislava.

Ben Affleck, ako je známe, si zahrá BatmanaHenry Cavill si zopakuje úlohu Supermana. Gal Gadot sa objaví ako Wonder Woman/Diana Prince. Tešiť sa môžeme aj na Amy AdamsLaurenca Fishburna a Diane Lane, ktorí si zopakujú svoje úlohy z filmu Muž z ocele.

Scenár píše Chris Terrio, na základe príbehu od Davida S. Goyera, ktorý spolu s Geoffom Johnsonom, Benjaminom Melnikerom, Mechaelom E. Uslanom a Wesleym Collerom vystupujú ako výkonný producenti. Charles RovenDeborah Snyder vystupujú ako producenti filmu. Natáčanie filmu je naplánované na jar tohto roka v meste Detroit. Predpokladaná premiéra filmu je naplánovaná na 6. máj 2016.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © archív

Súvisiace články