Woody Allen bude natáčať na Rhode Islande

10.6.2014|Iveta Kollárová|
Woody Allen bude natáčať na Rhode Islande

V novom filme Woodyho Allena by si mali zahrať Emma Stone a Joaquin Phoenix. Allen, okrem režírovania, napíše pre snímku aj scenár, pričom dej filmu by sa dal charakterizovať ako moderný príbeh z akademického prostredia. Pre Emmu Stone to bude druhá spolupráca s režisérom. Ich najnovší spoločný film, Magic in the Moonlight, v ktorom si zahral aj Colin Firth, sa k nám dostane začiatkom augusta. Joaquin bude s Allenom spolupracovať po prvý raz.

Woody sa opäť po čase vracia natáčať do Ameriky. Jedného času bol známy filmami natáčanými na Manhattane, no jeho posledné snímky zamierili do Európy. Magic in the Moonlight sa natáčal na Francúzskej riviére, hlavné mesto Talianska navštívil vo filme Do Ríma s láskou, s filmom Polnoc v Paríži sa vrátil do Francúzska, Vicky Cristina Barcelona bola natáčaná v Španielsku a film Hra osudu v Londýne. V oscarovskej snímke Blue Jasmine sa Allen vrátil do Ameriky a natáčal v New Yorku a San Franciscu. Zatiaľ nepomenovaný nový film by sa mal začať natáčať v júli.

  Foto © archív

Súvisiace články

Kritik Ameriky Woody Allen

Kritik Ameriky Woody Allen

Je nemysliteľné predstaviť si Paríž bez Eiffelovej veže, Egypt bez jeho pyramíd, New York bez Sochy slobody..., no pre svet filmu je...