Bude vianočný špeciál britského seriálu Sherlock?

1.7.2014|-pk-|
Bude vianočný špeciál britského seriálu Sherlock?

Získať tieto dve nesporné hviezdy Martina Freemana a Benedicta Cumberbatha do titulných rolí seriálu Sherlock bolo od BBC nesporne husárskym kúskom. Dostať ich na plac pre ďalšie natáčanie je zase druhá vec.


Fanúšikovia už netrpezlivo očakávajú ďalší diel tohto veleúspešného seriálu. Benedict Cumberbatch a Martin Freeman sú však vyťaženejší, než kedykoľvek pred tým a tak vyvstal problém s nájdením voľného miesta v ich nabitých kalendároch.



Podľa Martina Freemana už v ich diároch existuje dátum vyhradený pre nové diely Sherlocka, toto dátum je však až v roku 2015.

"Pokiaľ to bude špeciál," hovorí Freeman, "a to hovorím mimo záznam, ak by som bol v New Labour (politická strana) tak by som už mal padáka - myslím, že by to mohlo byť v čase budúcich Vianoc. Takže vianočný špeciál. Tak som to pochopil ja. "


Ako ďalej podotkol Freeman, nebude on, ani Cumberbatch k dispozícii až do začiatku roku 2015, ale prinajmenšom to znie tak, že kolesá sa konečne pohli. Čo sa týka ďalšej série, je zatiaľ neznáme.

Zdroj:  Total Film

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...