Bill Murray v prvom trailere k filmu St.Vincent

2.7.2014|-pk-|
Bill Murray v prvom trailere k filmu St.Vincent

Nový film s Billom Murrayom je vždy dôvodom k oslave, a tak buchnite šampanské - prvý trailer k filmu St. Vincent práve dorazil na internet.

Takže, čo sme sa z neho dozvedeli? Vyzerá to tak, že Bill Murray hraje nenapraviteľného starého blázna, Melissa McCarthy rozvedenú paničku, ktorá sa objaví v jeho susedstve a Naomi Watts vyžitú "lady of the night". Vo filme sa, ako chlapík so psím obojkom, objavuje aj Chris O'Dowd, ktorého poznáme hlavne ako Roya zo seriálu IT Crowd. Je však zjavné, že najdôležitejším vzťahom filmu je ten medzi Murrayho postavou a malým nervákom Oliverom (Jaeden Lieberher).

Murrayho postava vezme chlapca na dostihy, do baru, na exotický striptíz - bude to asi dosť o rodičovských nezodpovednostiach. Skončí Murray s viac než -112$ na účte? Naučí ho chlapec slušnému chovaniu? To sa dozvieme až budúci rok, na Slovensku má film St. Vincent predbežne naplánovanú premiéru 22. januára 2015.

 

Zdroj:  The Guardian Foto © archív

Súvisiace články

Miluj suseda svojho

Miluj suseda svojho

Bill Murray exceluje v sympatickom, ale kvalitou nevyrovnanom príbehu o asociálnom frfľošovi so zlatým srdcom. Zdravotná technička Maggie...