Hviezdy zo seriálu Teória veľkého tresku sú stále bez zmlúv

17.7.2014|-ma-|
Hviezdy zo seriálu Teória veľkého tresku sú stále bez zmlúv

Štúdio Warner Bros Television je presvedčené, že dohoda padne ešte pred začatím novej 8 série televízneho seriálu Teória veľkého tresku.

Pred štyrmi mesiacmi prebehli správy, že CBS a Warner Bros sa dohodli na pokračovaní tohto úspešneho seriálu o ďaľšie tri série (8 až 10 séria). Avšak doteraz hlavné hviezdy tohto seriálu Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg a Kunal Nayyar sú stále bez zmlúv.

Trio Parsons, Galecki a Cuoco, ktorí v súčasnosti zarábajú 325.000 dolárov za 1 epizódu ako uviedol zdroj pre The Hollywood Reporter, požadujú zvýšenie honoráru až na 1.000.000 dolárov za polhodinovú epizódu. O zvýšenie žiadajú aj Helberg a Nayyar.

Ako ďalej zdroj uviedol zatiaľ nedošlo k žiadnemu posunu v rokovaniach či dohode. Avšak očakáva sa, že k dohode príde ešte skôr než sa rozbehne 8 séria.

Seriál Teória veľkého tresku patrí medzi najobľúbenejšie seriály, v priemere za 1 týžden si ho pozrie neuveriteľných 20 miliónov divákov. Na televízne obrazovky sa opäť vráti už v poradí 8 série v pondelok 22. septembra 2014.

Zdroj:  Hollywood Reporter

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...