Anthony Hopkins a Evan Rachel Wood si zahrajú v novom seriáli Westworld

23.7.2014|-ma-|
Anthony Hopkins a Evan Rachel Wood si zahrajú v novom seriáli Westworld

Televízna spoločnosť HBO pripravuje nový seriál Westworld, ktorý bude adaptáciou pôvodnej filmovej verzie Westworld (1973) od Michaela Crichtona, kde si zahral Yul Brynner, známy hlavne z filmu Sedem statočných. Výkonnými producentmi budú J.J Ambrams a Jerry Weintraub.

V tomto akčnom sci-fi thrileri si hlavnú úlohu doktora Roberta Forda zahrá držiteľ Oscara Anthony Hopkins. Doktor Robert Ford, ktorý je brilatnej a koplikovanej povahy, je šéfom zábavného parku Westworld, kde si môžu návštevnici užiť nevšednú zábavu vo westernovin mestečku, ktoré je ovládané počítačmi a robotmi.

Doktor Robert Ford, ktorý je tiež programátorom vo Westworldskom parku, má s zábavným parkom svoju víziu s nekalými úmyslami a použije všetky prostriedky na jej dosiahnutie. Sekundovať mu bude herečka Evan Rachel Wood v podobe ženskej postavy Dolores Abernathy z farmárskeho vidieku, ktorá sa bude snaziť odhaliť tieto podivné praktiky doktora.

Výroba by mala začať ešte toto leto, dátum uvedenia zatiaľ nie je známy.

Zdroj:  hollywoodreporter.com

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...