Sony plánuje pridať ženskú superhrdinku do sveta o Spider-Manovi

8.8.2014|Ivet Kollarova|
Sony plánuje pridať ženskú superhrdinku do sveta o Spider-Manovi

Štúdiá Sony sú plné prekvapivých noviniek. Po vyhlásení dátumu premiéry filmu The Sinister Six a posunutí premiéry filmu The Amazing Spider-Man 3 až o dva roky, prichádza Sony s ďalšou zaujímavou novinkou. Štúdiá by chceli vytvoriť ženskú superhrdinku, ktorá by zapadla do sveta o Spider-Manovi.

Scenár k príbehu, ktorý sa sústredí na hlavnú ženskú superhrdinku, napíše Lisa Joy. Bližšie detaily ohľadne toho, aká nová hrdinka nám pribudne, nie sú známe, no špekuluje sa, že by sme sa mohli dočkať filmu o Black Cat, Silver Sable, či skutočne Spider-Woman!

Avi AradMatt Tolmach budú film produkovať. Lisa Joy sa nedávno spolupodieľala na výrobe nového seriálu stanice HBO, WestworldAnthonym Hopkinsom a Evan Rachel Wood v hlavných úlohách. Takisto stojí za scenárom k sci-fi thrilleru Reminiscence, ktorý v októbri roku 2013 predala spoločnosti Legendary.

Štúdia Sony sú skutočne nadšené novým nápadom a pre inšpiráciu nemuseli ísť ďaleko. K myšlienke na ženskú superhrdinku ich primäl fakt, že nový film Luca Bessona, Lucy, vytvoril z hlavnej predstaviteľky Scarlett Johansson akúsi akčnú megahviezdu. A čísla, ktoré hovoria jasnou rečou, 43.9 milióna dolárov len pri premiére filmu, ktorý porazil aj svojho konkurenta, film Hercules.

Takisto nedávne vyhlásenia spoločnosti Marvel, že plánujú do svojho portfólia pridať komiks zameraný na ženskú verziu Thora, Sony určite nakopol.

Zdroj:  hollywoodreporter

Súvisiace články