Režisér Richard Linklater nebude režírovať remake filmu The Incredible Mr. Limpet

12.8.2014|Ivet Kollarova|
Režisér Richard Linklater nebude režírovať remake filmu The Incredible Mr. Limpet

Predstavitelia štúdií Warner Bros. majú o vrásku na viac. Pre remake filmu The Incredible Mr. Limpet, budú musieť nájsť nového režiséra. Ten pôvodný, ktorý bol s filmom spájaný už od roku 2011, Richard Linklater musel od projektu ustúpiť z dôvodu pracovnej vyťaženosti.

Remake filmu z roku 1964 bol natočený podľa románu Mr. Limpet od autora Theodora Pratta a sústredí sa na muža, ktorý bol premenený na rybu. Warner Bros. už rozhodili siete a čakajú na vhodného režiséra, ktorý by prijal ich ponuku na natočenie filmu.

Linklater, ktorého film Chlapčenstvo (Boyhood) príde do našich kín už tento štvrtok, sa určite nudiť nebude. Sústredí sa na svoj nový projekt z univerzitného prostredia v roku 1980, film That´s What I´m Talking About, ktorý by mal byť podobný jeho kultovému filmu Dazed & Confused, ktorý sa odohrával na pôde strednej školy v roku 1970. Nový projekt čerpá zo života samotného režiséra a sleduje nováčika, ktorý sa snaží prežiť prvý rok na univerzite a zároveň sa snaží vytvoriť baseballový tím.

A režisér Linklater je pravdepodobne naozaj dosť vyťažený. Jeho ďalší projekt, Talking About by chcel začať natáčať už túto jeseň. A dokonca sa objavuje v súvislosti s ďalším projektom, filmom Larry´s Kidney, ktorý je adaptáciou spomienok Daniela Asa Roseho. Vo filme by sa mali objaviť Will Ferrell a Zach Galifianakis.

Zdroj:  hollywoodreporter

Súvisiace články