Film Darca má tento týžden slovenskú premiéru, pozrite si trailer

9.9.2014|-ma-|
Film Darca má tento týžden slovenskú premiéru, pozrite si trailer

Vo štvrtok 11. septembra bude uvedená v našich kinách slovenská premiéra filmu Darca, ktorý bol nakrútený podľa rovnomenného románu Loisy Lowrovej.

V tejto sci-fi dráme sa stretneme s Jonasom, ktorý vyrastá v idylickom fantasknom svete, kde existuje len šťastie a ľudstvo nepozná vojny, násilie či utrpenie.

Na okraji spoločenstva žije Darca, ktorý je jediným držiteľom a strážcom všetkých pravdivých spomienok ľudstva a jeho prostredníctvom Jonas získa pravdu o skutočnom živote, čo iný nesmie vedieť. Následne Jones zisťuje, že jeho spoločenstvo žije v utopickom svete v ilúzii bezpečia, umelého pocitu harmódie.

To všetko za cenu absencie citov, ľudia nevnímajú emócie, lásku, priateľstvo, ich svet je veľkým podvodom, nepohodlných ľudí trestá smrťou. Jonas však už nedokáže žiť ako predtým a začína čeliť ťažkému rozhodnutie o svojom vlastnom bytí a budúcnosti celého sveta.

Hlavného hrdinu Jonasa si zahral Brenton Thwaites po boku hereckých hviezd Jeffa Bridgesa, Meryl Streep, a Katie Holmes.

Réžie sa chopil Phillip Noyce, ktorý má za sebou filmy ako Salt, Tichý Američan alebo Zberateľ kostí.

Ďalšie fotografie si pozrite v fotogalérii a tiež si nenechajte ujsť trailer s českými titulkami.

Film Darca

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Magic Box

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...