Nové seriály na jeseň 2014 (2)

18.9.2014|-ma-|
Nové seriály na jeseň 2014 (2)

V prvej časti sme informovali o seriálových novinkách od ABC a BBC America, v druhej časti sa zameriame na ďalšie nové seriály, ktoré nám na túto jesennú sezónu ponuknú televízne spoločností CBS a CW. 

Začneme CBS ktorá pripravila niekoľko nových seriálov. V seriáli Madam Secretary si Tea Leoni zahrá bývalú agentku CIA. Jej bývalý šéf (Keith Carradine), ktorý je teraz prezidentom USA ju požiada aby vzala miesto štátneho tajomníka. Svojím nekonvenčným prístupom k politike spôsobí rozruch v Washingtone D.C., popri tom zvláda aj rodinný život ako manželka a matka. Ďalej uvidíme v seriáli aj Tima Dalyho a Bebe Neuwirtha. Premiéra 21.septembra 2014.

Hlučná športovo založená rodinka z Bostonu bude stredobodom nového sitcomu The McCarthys. O humor nebude núdza, keď hlava rodiny požiada homosexuálneho syna nešportovca, ktorý je čiernou ovcou rodiny aby robil asistenta basketbalového trénera. V sitcome budú hrať Tyler Ritter, Laurie Metcalf, Jack McGee, Jimmy Dunn, a Joey McIntyre, ktorého si hlavne staršie ročníky budú pamätať ako člena hudobnej skupiny New Kids on the Block. Premiéra bude v neskoršom období a to 30.októbra 2014.

Ďalší seriál NCIS: New Orleans je voľným pokračovaním dramatického krimi seriálu NCIS, v ktorom budú účinkovať Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, a C.C.H. Pounder. Televíznu premiéru má 23.septembra 2014.

Scorpion je akčný seriál s geniálnym Walterom O'Brienom (Elyes Gabel), ktorý so skupinou podivínov s podivuhodnými počítačovými znalosťami rieši najzložitejšie problémy. Ďalej hrajú Katharine McPhee, Robert Patrick, a Eddie Kaye Thomas. Premiéru má 22.septembra.

Poslednou seriálovou novinkou od CBS je šokujúci seriál Stalker plný násilia je o špeciálnej odnoži losangeleskej polície, ktorá sa zameriava stalkermi, voyermi a ďalšími nebezpečnými indivíduami, ktorí sa zameriavajú hlavne na ženy, často so smrteľnými následkami. Hlavnú dvojicu si v seriáli zahrajú Maggie Q a Dylan McDermott. Tento seriál odpremiéruje 1.októbra 2014.

Televízna spoločnosť CW na túto sezónu pripravila dva nové seriály. Prvý s názvom The Flash je voľným pokračovaním seriálu Arrow. O tomto očakávanom seriáli sme už písali v tomto článku. Hlavným hrdinom je Barry Allen s nadprirozdenými schopnosťami, ktorý dokáže vyvinúť nadmernú rýchlosť. S ním spolupracuje detektív Joe West (Jesse L. Martin). V ďalších úlohách sa objavia John Wesley Shipp, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Rick Cosnett a Tom Cavanagh.

V druhom pripravovanom seriáli Jane The Virgin ako už samotný názov napovedá sa stretneme s mladou ženou Jane, ktorá je pannou. Ale vďaka nehode gynekológa nepredídaným umelým oplodnením tehotná. A aby to nebolo málo, keď sa Jane rozhoduje či si dieťa nechá, sa nakoniec zistí, že spermia pochádzala od Rafaela darcu s rakovinou. Tento dramatický seriál odštartuje 13.októbra 2014.

Ďalšie seriálové novinky sa čoskoro dozviete v pripravovanej tretej časti.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...