V 2 sérii seriálu Temný prípad si zahrá Colin Farrell

22.9.2014||
V 2 sérii seriálu Temný prípad si zahrá Colin Farrell

Herec Colin Farrell (Zimný príbeh, Alexander Veľký) potvrdil, že bude hrať v druhej sérii seriálu Temný prípad. V našich končinách prvú sériu tohto úspešného seriálu odvysielala televízia HBO.

V prvej sérii sa v seriáli predstavili dve herecké hviezdy Matthew McConaughey a Woody Harrelson ako dvaja detektívi ktorí vyšetrujú brutálnu vraždu prostitútky v Lousiane. Neskôr sa však ukážalo, že ide o sériového vraha, ktorý má záľubu v okultizme.

Ako uviedol Colin Farrell, je nadšený, že bude robiť v druhom pokračovaní série. V seriáli si zahrá postavu Ray Velcara, ktorý bol rokmi poznačený traumou v jeho osobnom a pracovnom živote.

Nová séria podľa dostupných informácii bude nasledovať ohavnou vraždou skorumpovaného podnikateľa, ktorého našli v noci mŕtveho, prv než uzatvoril kšeft.

Natáčanie by malo začať v najbližších týždnoch, druhá sezóna seriálu Temný prípad by sa mal odvysielať v budúcom roku 2015.

Zdroj:  sundayworld.com Foto © HBO

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...