Nové seriály na jeseň 2014 (4)

24.9.2014|Marko Aust|
Nové seriály na jeseň 2014 (4)

V poslednej časti si pozrieme na nové seriály od televíznych spoločností NBC, ShowTime, Starz a SyFy. Začneme NBC, ktorá na túto jesennú sezónu pripravila pre divákov viacero noviniek.

Seriál A to Z je romantická komédia, ktorá chronologický zachytáva vzťah od začiatku až do jeho konca. V hlavných úlohách uvidíme Bena Feldmana ako Andrewa a po jeho boku v úlohe priateľky Zeldy sa objaví Christin Miloti. Herecké obsadenie dovŕšujú Lenora Crichlow, Henry Zebrowski a Christina Kirk. TV premiéra je naplánovaná na 2.októbra 2014.

V ďalšom seriáli Bad Judge si v tejto komédii hlavná hviezda Kate Walsh zahrá sudkyňu Rebeccu Wright jednu z najrešpektovaných sudcov v Los Angeles. Avšak na rozdiel od pracovného života, je jej osobný život úplne naruby - bezstarostný, bláznivý, neporiadný... Spolu s ňou sa na obrazovke objavia John Ducey, Tone Bell a Theodore Barnes. Seriál odštartuje 2.októbra 2014.

Na svoje si prídu aj milovníci komiksov, tí sa určite potešia novému seriálu Constantine, ktorý je adaptáciou z komiksovej série Hellblazer. Hlavný hrdina John Constantine (Matt Ryan) tu vystupuje v úlohe skúseného lovca démonov a majstra okultizmu, ktorý toho zanechal, keď nedokázal zachrániť dušu mladého dievčaťa zo spárov pekla. Ďalej tu tiež vystupuje Harold Perrineau v podaní anjela Mannyho. Televízna premiéra bude 22.októbra 2014.

Z iného súdku je následovný seriál Marry Me s prvkami romantickej komédie. Bude o mladej dvojici, ktorí sa nemôžu dostať k tomu aby sa zosobášili. Dvojicu si zahrajú Ken Marino a Casey Wilson. Obsadenie dopĺnajú Sarah Wright a John Gemberling. U televíznych obrazoviek sa objaví 14.októbra 2014.

Predposlednou novinkou je seriál The Mysteries of Laura, kde uvidíme herečku Debru Messing ako detektíva Lauru Diamond z oddelenia vrážd, ktorá rieši prípady a poriadky na uliciach a po práci zase rieši rodinné starosti so svojimi synmi dvojičkami a jej manželom (Lan Alonso), s ktorým sa rozvádza. Seriál odpremiéroval nedávno 17.septembra 2014.

A ešte je tu z NBC posledná seriálová novinka s názvom State of Affairs. V tejto politickej dráme si Katherine Heigl zahrá vysokopostavého človeka CIA, ktorý má za náročný úkol vypracovať pre prezidenta prehľad najväčších hrozieb pre národnú bezpečnosť. Popritom ešte prenasleduje teroristov, ktorý zabili jej snúbenca, zhodou okolností prezidentového syna. Na premiéru tohto seriálu si ešte nejaký čas počkáme - 17.novembra 2014.

Od televíznej spoločnosti Showtime sa dočkáme nového seriálu The Affair. V ňom sa budú zistovať psychologické a emociálne účinky nevery na dvoch rôznych manželských párov. Uvidíme tu hercov ako Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney, Joshua Jackson a Julia Goldani Telles. TV premiéra 12.októbra 2014.

Nový seriál pripravila aj televízna spoločnosť Starz, a to s názvom Survivor's Remorse zo športového prostredia. V tejto komédii si Jessie T. Usher zahrá mladého amatérského hráča Cam Callowaya, ktorý získal zmluvu v profesionálnom basketbalovom tíme. Na jeho vzostupe za slávou sa na neho nalepia rôzne indivídua, s ktorými sa bude musieť vysporiadať. V seriáli vystúpia ešte RonReaco Lee, Mike Epps, Tichina Arnold a Teyonah Paris. TV premiéra 12.októbra 2014.

Na úplny záver tu máme nový seriál od SyFy s názvom Walking Dead. Ako názov už prezrádza pôjde o akčný horor, kde skupina prezivších ľudí sa snaží zachrániť ľudstvo pred apokalypsou zombies, ktorí zamorili celú krajinu. Seriál už aktuálne beží na plné obrátky, jeho odštarovala 12.septembra 2014.

 

 

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...