Liam Neeson a Morgan Freeman sa objavia vo filme Macik 2

25.9.2014|Marko Aust|
Liam Neeson a Morgan Freeman sa objavia vo filme Macik 2

Herecké hviezdy Liam Neeson a Morgan Freeman budú hrať v druhom pokračovaní komédie Macík o plyšovom macíkovi Tedovi, ktorú sme pred dvoma rokmi mali možnosť vidieť v slovenských kinách. Pripoja sa takto k Mark Wahlbergovi, ktorý si zahrá úlohu Johna spoločníka macíka Teda a Amandy Seyfried v hlavnej ženskej úlohe.

Oznámil to včera na svojom tweeter účte Seth McFarlane, ktorý okrem nahovorenia hlasu postavy Macíka má tiež vo filme pod palcom scenár a réžiu.

Film Macík nám zobrazil Johna v detstve ako veľmi osamoteného človeka, ktorý vyriekol želanie, aby sa jeho plyšový macík, ktorého dostal k Vianociam začal rozprávať. Stal sa zázrak a hovoriaci macík sa stal mediálnou senzáciou. Avšak ako plynuli roky, macíkovi Tedovi nakoniec zostal jediný fanúšik - John.

Morgan Freeman v pokračovaní Macíka si zahrá právnika, ktorý zastúpi klienta práva macíka Teda, u Liam Neesona zatiaľ nie je isté v akej úlohe sa objaví. Očakáva sa, že sa k nim pripojí aj Mila Kunis, ktorá si už zahrala v prvom dieli.

Film Macík 2 by sa mal objaviť v kinách 26.júna 2015, slovenská premiéra by mala zakrátko nasledovať a to 2.júla 2015.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Tatrafilm

Súvisiace články