Seriál Dallas bol zrušený

5.10.2014|Marko Aust|
Seriál Dallas bol zrušený

Len dva týždne po skončení tretej sezóny televízna spoločnosť TNT ukončila vysielanie seriálu Dallas a s štvrtou sezónou sa nepočíta. Seriál takto končí po 3 sezónach. Ako uvideol hovorca TNT, spoločnosť sa rozhodla neobnoviť Dallas.

Nový Dallas, ktorý bol pokračovaním pôvodnej seriálovej ságy Dallas z 70. a 80.rokov, začali vysielať v roku 2012 a jeho pilotný diel si pozrelo skoro 7 miliónov divákov. Toto číslo sa však postupom času začalo zmenšovať až pod 2 milióny divákov. Seriál sa taktiež potýkal s problémami, keď v roku 2012 zomrel herec Larry Hagman, ktorý v pôvodnom i novom seriáli Dallas stvárnoval ikonickú postavu J.R.Ewinga, následkom čoho museli v seráli pristúpiť k úpravam.

V seriáli po boku Larryho Hangmana vystupovali i Patrick Duffy, Linda Gray a nové tváre ako Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster alebo Julie Gonzalo.

Seriál Dallas sledoval príbehy bohatej rodiny Ewingovcov, naftových magnátov na Southforskom ranči plné nielen mocenských bojov, intríg ale aj o lásku. Pôvodný Dallas sa nakrúcal až 14 sezón s 357 epizódami.

Zdroj:  Hollywood Reporter Foto © TNT

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...