Tretia sezóna seriálu Ripper Street odštartuje v novembri

5.10.2014|Marko Aust|
Tretia sezóna seriálu Ripper Street odštartuje v novembri

Novej tretej sezóny seriálu Ripper Street sa najskôr dočkajú používatelia streamovacej služby Amazon Prime Instant Video už v polovici novembra 2014. Na BBC bude seriál odvysielaný neskôr v roku 2015.

Tretia sezóna bude obsahovať osem epizód, avšak podľa posledne dostupných informácii epizódy odvysielané na Amazon Prime Instant Video budú obsahovať navyše scény, ktoré sa vo vysielaní na BBC neobjavia. Pôvodne sa tretia sezóna nemala objaviť, avšak na nátlak a po protestoch divákov a fanúšikov tohoto seriálu sa od toho nakoniec naštastie upustilo.

Seriál Ripper Street sa odohráva koncom 19.storočia vo viktoriánskom Anglicku v londýnskom East Ende, kde jeho ulice terorizoval nepolapiteľný zločinec Jack Rozparovač, ktorý svojimi brutálnymi vraždami rozpútal v Londýne paniku. Nová tretia sezóna je zasadená do roku 1894, štyri roky po udalostiach, ktoré vyvrcholili v závere druhej sezóny. Na scénu sa vráti hlavná štvorica Reid (Mathew Macfayden), Drake (Jerome Flynn), Jackson (Adam Rothenberg) a Susan (MyAnna Buring).

Nové epizódy tretej sezóny sa nakrúcali v lete v Manchestri, Loughborough a Dubline.

Zdroj:  Hollywood Reporter Foto © BBC

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...