Jean-Claude Van Damme sa objaví v novom remakeu Kickboxera

2.12.2014|Marko Aust|
Jean-Claude Van Damme sa objaví v novom remakeu Kickboxera

Po odstúpení Tonyho Jaa z pripravovaného projektu nového remakea Kickboxera, fanúšikovia nemusia vešať hlavu, nahradí ho samotná hviezda pôvodného Kickboxera Jean-Claude Van Damme, ktorý si tentoraz zahrá majstra Chowa.

Réžie sa chopí John Stockwell, v Kickboxerovi sledujeme osudy bratov Erica a Kurta Sloanovcov, ktorí zasvätili svoj život bojovému umeniu. Kurt bol však v tieni staršieho brata Erica, chýbali mu potrebné inštinkty, aby sa stal majstrom. Keď sa stane svedkom vraždy svojho brata, ktorú ma na svedomí Tong Po, prisahá pomstu. Spojí sa Xiaom Chowom, ktorý bol Ericovým učiteľom a pod jeho vedením sa pustí do série tréningov a duchovných cvičení. Chow zisťuje že Kurt má v sebe nepoznanú silu a vôlu.

Spolu s Jean-Claude Van Dammom sa objavia aj Alain Moussi, Dave Bautista a George St-Pierre.

Výroba nového remakeu kultovej klasiky Kickboxer z roku 1989 začala už tento týžden, nakrúcanie bude prebiehať v New Orleanse, Louisiany a Thajsku. Uvedenie filmu sa predpokladá v budúcom roku 2015, presný termín zatiaľ nebol ohlásený.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Depositphotos

Odporúčané články

Som legenda (I am Legend)

Som legenda (I am Legend)

Predstavte si, že na celom svete zúri vírus a vy ste imúnny. Beháte si po Manhattane ako na nejakej lúčke a okolo vás sa mení celá...
Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...