Herečka Krysten Ritter si zahrá Jessicu Jones v marvelovskom seriáli

17.12.2014|Ivet Kollárová|
Herečka Krysten Ritter si zahrá Jessicu Jones v marvelovskom seriáli

Spoločnosť Marvel pripravuje nový dramatický seriál s názvom Jessica Jones a do hlavnej úlohy obsadili herečku Krysten Ritter. Ritter bola jedna z piatich herečiek, ktoré sa uchádzali o hlavnú úlohu. V seriáli by si mal zahrať aj herec Mike Colter, ktorý stvárni postavu Luka Caga.

Scenár napíše Melissa Rosenberg, ktorá napísala scenáre pre filmy Twilight ságy. 13 dielny dramatický seriál Jessica Jones predstavuje druhý zo štyroch seriálov zameraných na komixových hrdinov, na ktorých sa dohodli stanica Netflix a spoločnosť Marvel. Svoj seriál by mal dostať aj Daredevil, Iron Fist, či Luke Cage. Nový seriál Jesica Jones sa sústreďuje na Jessicu, super hrdinku, ktorá trpí post traumatickou stresovou poruchou, čo ju prinúti vzdať sa hrdinského života a otvoriť si vlastnú detektívnu kanceláriu, kde pomáha iným ľuďom, ako aj ostatným super hrdinom.

Krysten Ritter si môžeme pamätať najmä zo seriálu Breaking Bad, kde si zahrala menšiu, ale o to významnejšiu úlohu. Ďalej si zahrala v seriáli stanice ABC Don´t Trust The B—, a najnovšie ju uvidíme vo filme režiséra Tima Burtona, Big Eyes, ktorý príde k nám do kín 19. februára 2015.

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos

Odporúčané články