Najočakávanejšie filmy roka 2015 - 2 časť

7.1.2015|Marko Aust|
Najočakávanejšie filmy roka 2015 - 2 časť

V tomto pokračovaní sa pozrieme do druhej polovice roka 2015, v ktorej tiež nechýba široká ponuka kde si každý filmový fanúšik určite príde na svoje. Termíny slovenských premiér sa môžu v priebehu roku meniť.

Začneme filmom Terminátor: Genisys, ktorý sa má objaviť na prelome júna a júla. Rakúsky rodák svalovec Arnold Schwarzenegger dostál svojim slovám “I’ll be back” a objaví sa v novom pokračovaní Terminátora. Už sú ohlásené aj Genisys 2 a 3 na roky 2017 a 2018. Spolu s ním uvidíme aj dvojicu Emilie a Jasona Clarka.

Najočakávanejšie filmy roka 2015

Komédia Magic Mike XXL je pokračovaním filmu Magic Mike zo sveta mužských striptérov, v hlavnej úlohe opäť uvidíme Channinga Tatuma, v ďalších úlohách sa tu objavia Amber Heard, Elizabeth Banks, Joe Manganiello.

Mladší diváci by si hlavne nemali ujsť ďalšie filmové spracovanie Peter Pana. Hlavnú úlohu piráta Čiernej brady si zahral Hugh Jackman. Vo vedľajších úlohách Levi Miller, Amanda Seyfried a Rooney Mara. Film sľubuje úchvatné vizuálne spracovanie, viac sa môžete presvedčiť v fotogalérii alebo si pozrieť rovno filmovú upútavku s titulkami.

Najočakávanejšie filmy roka 2015

Ochudobnení nebudú ani milovníci komiksových adaptácii, v lete sa môžeme tešiť na Ant-Man, v ktorej rovnomenný superhrdina bude brániť svet. Superhrdinu si zahrá Paul Rudd, po jeho boku sa objavia Evangeline Lilly, Michael Douglas a Patrick Wilson.

Na jeseň nás čaká filmový trhák Spectre, v poradí už dvadsiateštvrté pokračovanie neohrozeného agenta Jamesa Bonda. Agenta si znova zahrá Daniel Craig, spolu s ním sa v bondovke objavia zvučné mená ako Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Léa Seydoux či Monica Bellucci.

Pozornosti by nemal ujsť ani pokračovanie dobrodružného sci-fi filmu Hry o život: Drozdajka 2. Na filmové plátna sa vráti plejáda hereckých hviezd ako Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman a mnohí ďalší.

V závere roka nás čaká sci-fi film Star Wars: The Force Awakens, ktorý jednoznačne patrí medzi najočakávanejšie filmy. Réžie sa chopil J.J. Abrams, v úlohe Han Sola sa predstaví Harrison Ford, Mark Hamill ako Luke Skywalker. Minule sme priniesli krátku ukážku s titulkami.

Najočakávanejšie filmy roka 2015

Výber ukončíme filmom Mission: Imposible 5, Tom Cruise sa opäť pustí do nebezpečnej akcie, sekundovať mu budú Jeremy Renner, Simon Pegg.

Veríme, že každý si niečo nájde pre seba, v rubrike Premiéry nájdete celkový prehľad tohtoročných premiér, ktorý neustále aktualizujeme, k jednotlivým filmom sa opäť vrátime v našich pravidelných mesačných článkoch k novinkám v kinách.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Dreamstime / Warner Bros / Barracuda Movie / YouTube repro

Súvisiace články