Diváci sa dočkajú 3 série seriálu The Blacklist

6.2.2015|Marko Aust|
Diváci sa dočkajú 3 série seriálu The Blacklist

Televízna spoločnosť NBC oznámila, že počíta s pokračovaním akčného krimi seriálu The Blacklist a diváci sa takto dočkajú 3 série v nasledujúcej seriálovej sezóne 2015/2016.

Televízny seriál The Blacklist sa v súčasnosti radi medzi najúspesnejšie seriály v USA, dokonca sa môže pochváliť nárastom 6,3 milióna divákov a takto obsadil za posledné obdobie druhú priečku za seriálom Teória veľkého tresku, v celkovom umiestení je na štvrtej priečke.

V seriáli vystupuje v hlavnej úlohe Raymonda "Red" Reddingtona herec James Spader ako jedného z najhľadanejších utečencov FBI, ktorý sa osobne dostavil v sídle FBI vo Washingtone. Tvrdí, že FBI a majú rovnaké záujmy: zvrhnúť nebezpečných zločincov a teroristov. Reddington bude spolupracovať, ale s podmienkou, že bude hovoriť len s Elizabeth Keenovou (Megan Boone), nováčikom FBI. V posledných dvoch desaťročiach, si vytvoril Blacklist - zoznam najväčších zločincov a teroristov, o ktorých FBI nevedeli a Reddington im môže pomôcť ich nájsť.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © NBC

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...