Herečka Anna Gunn sa objaví v novom seriáli od tvorcov seriálu Myšlienky vraha

12.2.2015|Ivet Kollárová|
Herečka Anna Gunn sa objaví v novom seriáli od tvorcov seriálu Myšlienky vraha

Držiteľka dvoch cien Emmy, Anna Gunn si zahrá hlavnú ženskú postavu v novom, zatiaľ nepomenovanom seriáli, ktorý vychádza zo seriálu stanice CBS, Myšlienky vraha. Gunn si zahrá po boku herca Garyho Siniseho, známeho predovšetkým zo seriálu CSI: Kriminálka New York.

Pilotná časť nového seriálu sa začne natáčať v polovici februára. Seriál sa zameriava na oddelenie FBI, ktoré pomáha americkým občanom v zahraničí, ktorí sa ocitnú v problémoch. Gary Sinise si zahrá postavu skúseného detektíva, ktorý aktuálne velí top tímu FBI, za vyriešenie viacerých zložitých prípadov. Anna Gunn sa predstaví ako Ally Lambert, expertka na medzinárodné právo a talentovaná lingvistka. Je neoddeliteľnou súčasťou tímu, ktorý zabezpečuje, aby nikto neunikol pred spravodlivosťou.

Na scenári k novému seriálu sa bude podieľať Eric Messer, scenárista seriálu Myšlienky vraha. Výkonným producentom seriálu staníc ABC StudiosCBS Television Studios bude, okrem Messera, aj Mark GordonNick Pepper. Okrem Anny Gunn a Geryho Siniseho si v seriáli zahrá aj Tyler James Williams (Walking Dead).

Prvá epizóda seriálu by sa mala na obrazovkách objaviť už túto jar.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články