Marion Cotillard si zahrá v pripravovanom filme Assassin´s Creed

17.2.2015|Ivet Kollárová|
Marion Cotillard si zahrá v pripravovanom filme Assassin´s Creed

Francúzska herečka Marion Cotillard sa objaví v pripravovanej adaptácií jednej z najznámejších počítačových hier, Assassin´s Creed. Na filme spolupracujú produkčná spoločnosť New Regency a výrobca počítačových hier Ubisoft Entertainment. Cotillard si zahrá po boku herca Michaela Fassbendera. Film bude režírovať Justin Kurzel. Na scenári pracujú Bill Collage, Adam CooperMichael Lesslie.

Detaily úloh oboch hercov zostávajú skryté pod rúškom tajomstva. Ak by sa ale film rozrástol do nového filmového franchisu, obaja herci by si svoje úlohy zopakovali. Začiatok natáčania filmu, ktorý vzniká podľa úspešnej rovnomennej videohry Assassin´s Creed, je naplánovaný na začiatok jesene. Štúdia Fox naplánovali premiéru filmu na 21. december 2016. Film financujú spoločnosti RatPacAlpha Pictures. Frank Marshall, Arnon Milchan, Jean-Julien Baronnet, Conor McCaughan, Pat Crowley a Michael Fassbender film produkujú.

New RegencyUbisoft budú okrem tejto adaptácií spolupracovať aj na adaptácií videohry Splinter Cell, ktorý by mal režírovať Doug Liman a v hlavnej úlohe by sme mali vidieť Toma Hardyho.

Marion Cotillard, Michael Fassbender a režisér Justin Kurzel spoločne pracovali aj na najnovšom filme spoločnosti Weinstein Company, Macbeth, ktorý by mal mať premiéru na konci tohto roka.

Zdroj:  deadline.com Foto © Jaguarps | Dreamstime.com

Súvisiace články