Herecké obsadenie k filmu Inferno bolo odhalené

18.2.2015|Marko Aust|
Herecké obsadenie k filmu Inferno bolo odhalené

Filmové štúdio Columbia Pictures odhalilo obsadenie vo filme Inferno, v poradí už tretí film z filmovej série, ktorá začala filmom Da Vinciho kód a pokračovaním Anjeli a démoni.

Obsadenie hlavnej úlohy profesora Roberta Langdona bolo už známe, a predstaví sa v nej opäť herec Tom Hanks. Po jeho boku sa v úlohe doktorky Sienny Brooks objaví herečka Felicity Jones, ďalej vo filme uvidíme hereckých predstaviteľov ako Irrfan Khan v úlohe Harryho, Omar Sy ako Christoph Bruder a Sidse Babett Knudsen ako doktorka Elizabeth Sinskey, ktorá je šéfkou Svetovej zdravotníckej organizácie.

Film je adaptáciou rovnomennej knihy od Dana Browna. Zažijeme opäť ďalšie dobrodružstvá s profesorom Robertom Langdonom, ktorý sa prebudí v talianskej nemocnici so stratou pamäti. Spojí sa s doktorkou Siennou Brooks, ktorá sa mu snaží získať späť svoje spomienky a spolu sa pokúsia zabrániť šialencovi rozšíriť celosvetovú pandémiu.

Slovenských divákov môžeme potešiť správou, že slovenská premiéra filmu Inferno je naplánová súbežne so celosvetovou premiérou na 13. októbra 2016.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Vyšiel nový trailer k filmu Inferno

Vyšiel nový trailer k filmu Inferno

Pred mesiacom sa filmoví fanúšikovia dočkali prvej upútavky k thrileru Inferno podľa bestselleru od Dana Browna a v týchto dňoch vyšiel...