Bola ohlásená 4 séria seriálu Pán Selfridge

16.3.2015|Marko Aust|
Bola ohlásená 4 séria seriálu Pán Selfridge

Divácky obľúbený televízny seriál z dielne britskej televíznej spoločnosti ITV s názvom Pán Selfridge bude pokračovať vo vysielaní aj v ďalšom roku 2016 v ohlásenej štvrtej sérii.

Opäť sa dočkáme charizmatického podnikateľa Harryho Selfridgea, ktorého stvárni herec Jeremy Piven. Taktiež sa do seriálu vráti postava pôvabnej Lady Mae, potvrdila to herecká predstaviteľka Katherine Kelly.

Ďalej sa v seriáli objavia Tom Goodman-Hill, Ron Cook, Amanda Abbington, Amy Beth Hayes, Trystan Gravelle, Sacha Parkinson a Samuel West a tešiť sa môžeme aj na novú postavu, v ktorej sa predstaví Sacha Dhawan.

Televízny seriál Pán Selfridge zobrazuje skutočný život Harryho Selfridge, zakladateľa slávneho londýnskeho obchodného domu Selfridges, ktorý doteraz stojí na Oxford Street. Rodený Američan Harry Selfridge prichádza do Londýna v roku 1908 a po zlých skúsenostiach v obchodných domoch sa rozhodne otvoriť svoj vlastný obchod a takto ukázať londýnskej spoločnosti, že nakupovanie môže byť zábava. Vo svojom podnikaní sa stretáva s mnohými problémami, avšak jeho energia a entuziasmuz nemajú hraníc.

Slovenskí diváci si seriál Pán Selfridge môžu pozrieť na Českej televízii, kde aktuálne beží 3 séria.

Zdroj:  digitalspy.co.uk Foto © ITV

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...