Anne Hathaway sa objaví v novom sci-fi thrilleri Colossal

12.5.2015|Ivet Kollárová|
Anne Hathaway sa objaví v novom sci-fi thrilleri Colossal

Herečka Anne Hathaway bude v najnovšom filme Colossal bojovať s obrím jašterom, ktorý ničí japonské mesto Tokio. Snímku, ktorá tak trochu pripomína spojenie filmov Godzilla a Stratené v preklade, bude režírovať Nacho Vigalondo, ktorý aktuálne pracuje aj na scenári k filmu.

Hathaway si zahrá úlohu Glorie, ktorá sa po tom, čo príde o prácu, aj o svojho snúbenca, rozhodne odísť z New Yorku späť do rodného mesta. Po tom, čo zachytí správu o tom, že obrovský jašter ničí mesto Tokio, zisťuje, že je s touto udalosťou zvláštne prepojená. A aby zabránila väčšej katastrofe, musí prísť na to, prečo má jej, na pohľad bezvýznamná existencia priam kolosálny efekt na osud celého ľudstva.

Projekt financuje spoločnosť Voltage Pictures, ktorá sa chystá film ponúknuť potenciálnym nákupcom na nadchádzajúcom festivale v Cannes. Producentmi filmu sú Nahikari Ipina, Garrett Basch a režisér snímky Nacho Vigalondo.

Bližšie detaily filmu, ako herecké obsadenie, začiatok natáčania, či dátum premiéry filmu zatiaľ známe nie sú.

Anne Hathaway, ktorá získala svojho prvého Oscara za úlohu Fantine v muzikáli Bedári, sa najbližšie predstaví vo filme The Intern režisérky Nancy Meyers, v ktorom si Robert De Niro  zahral úlohu stážistu. Okrem toho si zopakuje úlohu Bielej kráľovnej v disneyovskom pokračovaní filmu Alica v krajine zázrakov, s podtitulom Za zrkadlom (Through the Looking Glass), ktorý dorazí do kín 27. mája 2016.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články