Filmové premiéry v slovenských kinách na 25. týždeň

18.6.2015|Marko Aust|
Filmové premiéry v slovenských kinách na 25. týždeň

V tomto dvadsiatompiatom týždni nás v slovenských kinách čaká menej noviniek ako zvyčajne. Slovenských filmových fanúšikov tentokrát v našich kinách čaká trojica nových filmov.

Začneme animovanou komédiou Lokalfilmis z našich lúk a hájov, od slovenského režiséra Jakuba Kronera. V jednej rómskej osade, kde staré cigánske proroctvo predpovedalo príchod mesiáša, sa narodí Rytmaus. Postupne sa z neho stane najznámejší raper v Európe a rozhodne sa kandidovať za prezidenta. K dispozícii je aj uputávka k filmu.

Film Lokalfilmis

Druhým z trojice filmov je thriler s prvkami hororu s názvom Odobrať z priateľov. Príbeh filmu sa dá zhrnúť do jednej vety - zosmiešniť človeka zverejnením jeho nelichotivej fotografie alebo chúlostivého videa na internet Vás môže stáť život. Film je originálny tým, že sa celý odohráva na internete. Viac vám o filme priblíži trailer s titulkami.

Film Odobrať z priateľov

Na záver tu je posledný film Temné miesta od Gillesa Paqueta-Brennera, ktorý film nakrútil podľa knižného bestselleru od slávnej spisovateľky Gillian Flynn. V hlavnej úlohe Libby Day tu uvidíme oscarovú držiteľku Charlize Theron. Libby Day ako sedemročná bola jediným svedkom brutálneho vyvraždenia jej rodiny. O 25 rokov neskôr sa na nu obráti spolok, ktorý vyšetruje tieto zločiny a núti ju otvoriť kapitolu života, ku ktorej sa už nechcela vrátiť a navyše sa začínajú objavovať pochybnosti o udalostiach.

Film Temné miesta

 Prajeme vám veľa filmových zážitkov a opäť nabudúce v ďalšom článku.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Continental Film/Barracuda Movie/Magic Box Slovakia

Súvisiace články