Seriál Hannibal bol po 3 sezónach zrušený

23.6.2015|Marko Aust|
Seriál Hannibal bol po 3 sezónach zrušený

Televízna spoločnosť NBC oznámila, že televízny seriál Hannibal bude po troch sezónach zrušený.

Jedna z najslávnejších zločineckých postáv filmovej histórie, fenomenálne inteligentný a spoločensky kultivovaný démonický psychopat, manipulátor, kanibal a sériový vrah Dr. Hannibal Lecter, prichádza znova na scénu, tentoraz ako hrdina nového televízneho seriálu. Dozvieme sa, čo predchádzalo známym filmovým príbehom, v ktorých sa jeho vražedné nadanie naplno prevalilo a ako sa živil v časoch, keď bol ešte uznávaným vedcom, psychiatrom a spoločnosťou zbožňovaným gurmánom, ktorý organizoval kulinárske večierky na najvyššej úrovni.

Trinásťdielný seriál vychádzal zo známeho filmu Mlčanie jahniatok, kde uznávaného psychiatria Dr. Hannibala Lectera si zahral Mads Mikkelsen, ktorý pomáhal detektívovi Willovi Grahamovi (Hugh Dancy) pri riešení prípadov.

V seriáli si zahrali aj ďalšie známe herecké tváre ako Laurence Fishburne, Scott Thompson, Gillian Anderson, Cynthia Nixon či Michael Pitt.

I keď si seriál získal množstvo fanúšikov, šanca, že seriál preberie iná televízna stanica je dosť malá a nepravdepodobná.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © NBC

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...