Filmové premiéry v slovenských kinách na 30. týždeň

23.7.2015|Marko Aust|
Filmové premiéry v slovenských kinách na 30. týždeň

Na predposledný, opäť horúci júlový týždeň nás čaká v slovenských kinách rovnako ako minulý týždeň opäť trojica nových filmov.

Začneme filmom Bojovník, ktorý zobrazuje príbeh boxera, ktorému sa rozpadá život. Boxer Billy Hope v podaní herca Jakeho Gellenhaala musí zabojovať a prepracovať sa opäť na vrchol, kam patril predtým. Vo filme mu sekunduje herecká kolegyňa Rachel McAdams, ktorú môžu diváci v našich končinách aktuálne vidieť v druhej sezóne kriminálneho seriálu Temný prípad na HBO.

Bojovník

Ak sa vám páčil film Na vine sú hviezdy, určite si nenechajte ujsť film Papierové mestá, ďalší snímok natočený podľa románu spisovateľa Johna Greena. Vo filme uvidíme bojazlivého chlapca Quentina, ktorý je tajným ctiteľom susedky s menom dlhým ako jej nohy: Margo Rothovou Spiegelman. Jednej noci sa mu splní sen o zblížení s tajnou láskou. Quentina si zahral Nat Wolf a v úlohe Margy sa predstaví Cara Delevigne.

Papierové mestá

Na záver tu máme akčnú sci-fi komédiu Pixels o záchrane New Yorku pred mimozemšťanmi. Film bol inšpirovaný známou počítačovou hrou Pixels. V hlavných úlohách sa objavia Peter Dinklage, ktorého svet pozná hlavne ako Tyriona Lannister zo seriálu Hra o tróny, ďalej Adam Sandler, Michelle Monaghan či Sean Bean, ktorého zas preslávila úloha Boromíra z trilógie Pána Prsteňov.

Pixels

Snáď si niečo s dnešnej ponuky vyberiete, okrem dobrých filmov si užite aj toto horúce leto.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Depositphotos/Barracuda Movie/Ita Film/Forum Film Slovakia

Súvisiace články