Filmové premiéry v slovenských kinách na 31. týždeň

30.7.2015|Marko Aust|
Filmové premiéry v slovenských kinách na 31. týždeň

Polovica letných prázdnin je už za nami, na posledný záverečný júlový týždeň nás v slovenských kinách čaká premiéra trojice filmových noviniek.

Na filmové plátna sa opäť vracia Tom Cruise ako tajný agent Ethan Hunt už v piatej časti filmovej série Mission Impossible s podnázvom Národ grázlov, ktorý ide po krku najväčším grázlom sveta. Ako je to už zvykom, väčšinu kaskadérskych scén točil herec Tom Cruise sám bez dublérov. Ethan Hunt spolu so svojím tímom bojuje proti tajomnému Syndikátu, ktoré pomocou riadených teroristických útokov chcú zaviesť nový svetový poriadok. V ďaľších úlohách uvidíme Simona Pegga, Vinga Rhamesa, Jeremyho RenneraRebeccu Ferguson.

Taktiež si pozrite uputávku s titulkami spolu s fotogalériou.

Mission Impossible 5: Národ grázlov (2015)

Milovníci Woodyho Allena sa môžu tešiť na jeho najnovší film s názvom Iracionálny muž. Vo filme sa stretávame s profesorom filozofie Abe (Joaquin Phoenix), ktorý je na dne. Nevie nájsť zmysel svojho života a už dlhý čas nevie čo je radosť. V tomto neradostnom rozpoložení urobí veľkú životnú zmenu. Začne učiť na univerzite v malom meste, kde sa zapletie s dvoma ženami s Ritou (Parker Posey) a Jill (Emma Stone). Sled bizarných udalostí, ktoré vo väčšine spôsobí Abe zmenia navždy životy oboch žien.

Pozrite si filmovú uputávku a tiež bohatú fotogalériu k filmu.

Iracionálny muž (2015)

A nakoniec do tretice tu máme film Malý dráčik pre našich najmenších divákov. Dráčik Kokosík a jeho kamarát Oskar spoločne s vynaliezavou dikobrazkou Matildou musia zachrániť ostrov pred nebezpečnou sopkou, ktorá sa po rokoch odrazu prebudila. To však bude možné iba vtedy, ak draci všetkých veľkostí a farieb uzavrú medzi sebou mier.

Nenechajte si ujsť ukážku so slovenským dabingom spolu s fotogalériou roztomilých dráčikov

Malý dráčik (2014)

Prajeme príjemne sledovanie filmov a opäť dovidenia o týžden :)

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Depositphotos/Ita Film/Barracuda Movie/Magic Box Slovakia

Súvisiace články