Filmové premiéry v slovenských kinách na 32. týždeň

6.8.2015|Ivet Kollárová, Marko Aust|
Filmové premiéry v slovenských kinách na 32. týždeň

Tak sme sa už prehupli do druhej polovice letných prázdnin, na prvý augustový týždeň nás v slovenských kinách opäť čakajú tri filmové novinky.

Úvodom začneme filmom Nesmrteľný (Self/less) od režiséra Tarsema Singha. Mnohí z nás si prajú byť nesmrteľní. No rovnako mnohí z nás nevidia negatívne dopady tohto riskantného experimentu. Keď miliardárovi Damienovi Halemu diagnostikujú smrteľnú chorobu, rozhodne sa podstúpiť riskantný zákrok, ktorý ho pretransformuje do nového, mladšieho tela. No s novým životom, prichádzajú aj nové problémy. Flashbacky z minulosti Damianovi značne skomplikujú jeho bezstarostný život, ktorý viedol. V hlavných úlohách hrajú Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Matthew Goode a Ben Kingsley. K dispozicíí sú fotogaléria a filmová upútavka.

Film Nesmrteľný (Self/less)

Ďalšou novinkou je fim Vykoľajená (Trainwreck). Amy je mladá žena, ktorej doteraz v živote všetko vychádzalo. Má super prácu, skvelých priateľov, útulný byt a bohatý milostný život. Neverí v monogamiu, a láska a vzťahy sú jej cudzie. Jej úlety na jednu noc sú jej životnou filozofiou. Až pokiaľ nestretne svojrázneho športového doktora Aarona, ktorý chce viac než len nezáväzný sex. Majster bláznivých komédií Judd Apatow ponúka pohľad na život nezávislej ženy, ktorá sa začne zmietať v spleti vlastných zmätených pocitov. V hlavnej úlohe uvidíme momentálne najžiadanejšiu komičku v showbiznise, Amy Schumer. Vo filme od Judda Apatowa hrajú Amy Schumer, Randall Park, Brie Larson, Daniel Radcliffe, Tilda Swinton, Katy Mixon, Marisa Tomei či Bill Hader. Pozrieť si môžete tiež fotogalériu alebo upútavku.

Film Vykoľajená

Na záver tu máme niečo hlavne pre hudobných fanúšikov - film Amy. Režisér Asif Kapadia ponúka originálny pohľad na život a kariéru speváčky s obrovským talentom, neobyčajným hlasom a jedinečným charakterom, Amy Winehouse. Prostredníctvom archívnych záberov odkrýva skutočnú osobnosť, akou Amy bola. Dokument necháva hovoriť najmä Amy a jej hudbu a texty, ktoré vždy reflektovali udalosti jej života. Odhaľuje nám neobyčajné dievča, ktoré túžilo najmä po hudbe a skutočnej láske. Viac ukáže fotogaléria spolu s trailerom s titulkami.

Film Amy

Prajeme príjemné filmové zážitky a opäť o týžden.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Depositphotos/Barracuda Movie/Forum Film/ASFK

Súvisiace články