Vyšiel prvý teaser trailer k novému filmu Quentina Tarantina, The Hateful Eight

12.8.2015|Ivet Kollárová|
Vyšiel prvý teaser trailer k novému filmu Quentina Tarantina, The Hateful Eight

Spoločnosť The Weinstein Co. zverejnila prvý teaser trailer k novému filmu The Hateful Eight. Film režíroval a napísal Quentin Tarantino, a jedná sa o jeho ôsmy film, nasledovník úspešného Divokého Djanga.

Vo filme si zahrali Kurt RussellSamuel L. JacksonTim RothMichael MadsenJennifer Jason LeighWalton Goggins, Channing Tatum, či Bruce Dern.

Film sa odohráva šesť, osem, až dvanásť rokov po občianskej vojne. Zasneženou krajinou Wyomingu sa ženie dostavník. Jeho pasažieri, lovec odmien John Ruth a jeho zajatkyňa Daisy Domerque sa ponáhľajú do mesta Red Rock, kde Ruth, známy ako The Hangman odovzdá Daisy do rúk spravodlivosti. Po ceste narazia na dvoch cudzincov: majora Marquisa Warrena, čierneho bývalého vojaka Únie, z ktorého sa stal slávny lovec odmien, a Chrisa Mannixa, južanského odpadlíka, ktorý si nárokuje na pozíciu nového šerifa Red Rocku. Pri snehovej búrke sa ukryjú do obchodíka pani Minnie, v ktorom narazia na ďalších štyroch cudzincov – Boba, ktorý sa stará o obchod, Oswalda Mobraya, kata z Red Rocku, kovboja Joa Gagea a generála Konfederačnej armády Sanforda Smithersa. Podarí sa ôsmym cudzincom prežiť nie len krutú snehovú kalamitu?

Zdroj:  variety.com/youtube.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články