Sam Worthington sa predstaví v sci-fi filme The Titan

28.8.2015|Ivet Kollárová|
Sam Worthington sa predstaví v sci-fi filme The Titan

Herec Sam Worthington si našiel pre seba novú filmovú úlohu. Objaví sa v sci-fi filme spoločnosti Voltage Pictures, The Titan. Po jeho boku si vo filme zahrajú aj herečky Ruth Wilson a Sofia Boutella.

Režisérom snímky je Lennart Ruff. Scenár, na základe originál príbehu od Arasha Amala, napísal Max Hurwitz. Producentmi filmu sú Brian Kavanaugh-Jones za spoločnosť Automatik, Ben Pugh, Rory Aitken za spoločnosť 42 a Arash Amal.

Natáčanie filmu je naplánované na začiatok januára v Európe.

Film sa zameriava na rodinu vojaka, ktorá sa zúčastní na experimente genetického vývoja vo vesmíre. Film bude predstavený potenciálnym nákupcom na filmovom festivale v Toronte, ktorý sa uskutoční od 10.-20. septembra.

Worthington sa najbližšie predstaví vo filme Everest režiséra Baltasara Kormákura, v ktorom skupinka horolezcov bojuje o prežitie v silnej snehovej búrke. Film k nám dorazí už 24. septembra.

Ruth Wilson je známa najmä televíznym divákom. Za jej najúspešnejšiu úlohu v seriáli The Affair získala Zlatý glóbus. Objavila sa aj v seriáli Luther po boku Idrisa Elbu, či v miniseriáli stanice BBC, Jana Eyrová.

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články