Filmové premiéry v slovenských kinách na 39. týždeň (24.9. - 30.9.2015)

24.9.2015|Marko Aust|
Filmové premiéry v slovenských kinách na 39. týždeň (24.9. - 30.9.2015)

Týždeň ubehol ako voda a pred nami je opäť ďalší štvrtok s novou dávkou premiér filmov v slovenských kinách. Na rozdiel od minulého týždna bude tentokrát ponuka tak trochu skromnejšia. Avšak v ďalších týždnoch to kinodistribútori vynahradia s väčšou ponukou filmov.

Prvý film Everest je z prostredia majestátnych a drsných hôr z Himálaji. V letovej výške Boeingu nemá ľudské telo šancu prežiť. Napriek tomu sa ľudia do takej výšku šplhajú, aby pokorili Everest, najvyššiu horu sveta. Kašlú na nepohodlie, zimu, nástrahy počasia a aj na to, že sa dole už nemusia nikdy vrátiť. Everest v réžii Baltasara Kormákura rekapituluje jednu z najtragickejších expedícii, pri ktorej majestátny masív poslal svojim vyzývateľom mrazivé varovanie. V hlavných úlohách sa objavia Jake GyllenhaalJason ClarkeRobin Wright PennKeira Knightley či Sam Worthington.

K dispozicíí je upútavka s titulkami a fotogaléria k filmu.

Film Everest

Komediálny film Stážista je z úplne iného súdka, zavedie nás do modelingovej spoločnosti. Vo filme Stážista od režisérky Nancy Meyers hrá Robert De Niro Bena Whittakera, 70-ročného vdovca, ktorý zistí, že na dôchodku to nie je také, ako si vysníval. Chopí sa príležitosti a vráti sa späť do pracovného kolobehu ako praktikant online fashion stránky, ktorú vlastní Jules Ostin v podaní herečky Anne Hathaway (Diabol nosí pradu, Interstellar). Viac vám ukáže slovenský trailer a nezabudnite sa pozrieť aj do filmovej fotogalérie.

Film Stážista

Trojicu filmov z tohto týždna uzatvára obnovená premiéra filmu Klub bitkárov z konca deväťdesiatych rokov pojednávajúci o absolútnej strate hodnôt, anarchistických hlbinách v každom z nás a živote v permanentnom déjà-vu konzumnej spoločnosti. Mainstreamový film, ktorý úplne narušil pravidlá mainstreamu ukázal na veľkom plátne šokujúce násilné scény, obnažené pohlavné orgány a inteli­gentný terorizmus. Vo filme si zahrala hlavná herecké trio Brad Pitt, Edward Norton a Helena Bonham Carter. Pozrieť si môžete tiež trailer s titulkami a fotogalériu.

Film Klub bitkárov

 

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Depositphotos/Barracuda Movie/Continental-Film/ASFK

Súvisiace články