Trailer k vianočnému špeciálu Sherlocka

8.10.2015|Marko Aust|
Trailer k vianočnému špeciálu Sherlocka

Herecké duo Benedict Cumberbatch a Martin Freeman je späť v úlohách Sherlocka Holmesa a doktora Watsona! Vyšiel trailer k vianočnému špeciálu britského seriálu Sherlock. O to viac prekvapí, že dej je vo vianočnom špeciáli zasadený do 19. storočia podľa originálnej knižnej predlohy Sherlocka Holmesa od Arthura Conana Doyleho.

Televízny seriál Sherlock od BBC sa začal vysielať od roku 2010, za sebou má už tri sezóny s 9 epizódami bez započítania vianočného špeciálu. Tvorcovia sľubujú, že štvrtá séria by mala ísť do výroby budúci rok, termíny odvysielania nových epizód zatiaľ nie sú potvrdené, najnovšie špekulácie predpokladajú termín začiatok roka 2017.

Doleuvedený trailer vás určite vtiahne, je tam všetko čo si len milovníci Holmesa a viktoriánskeho Anglicka môžu priať, uvidíme tam temné londýnske uličky, ťažká hmla, záhadný dom, tajomná vražda, no nezostáva nám nič iné, než skonštatovať: "Hra začína...".

A vydržať do Vianoc.


  Foto © BBC

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...