Čo nás čaká v 6 sérii seriálu Hra o tróny

21.10.2015|Marko Aust|
Čo nás čaká v 6 sérii seriálu Hra o tróny

Nakrúcanie nových epizód pre šiestu sériu je v plnom prúde, spolu s tým kolujú aj zvesti, čo môžeme očakávať v chystanej sérii.

Upozornenie: následujúce riadky môžu prezrádzať postavy resp. dej.

Ako uviedol fanúšikovský portál Watchers On The Wall, v šiestej sérii sa očakáva návrat postavy Bryndena Tullyho prezývaného Čierna ryba v podaní herca Clivea Rusella. Strýca Catelyn Stark mali fanúšikovia možnosť vidieť v tretej sérii, kde počas krviprelievania na svadobnej hostine synovca sa mu podarilo utiecť a zachrániť si život.

Taktiež sa dočkáme Jaimeho Lannistera (Nikolaj Coster-Waldau) a Bronna (Jerome Flynn), ktorí boli prítomní počas nakrúcania nových epizód v Severnom Írsku, ako uviedol server DigitalSpy.

Z ďalších návrativších postáv na ktoré sa môžeme tešiť, bude Brandon Stark (Isaac Hempstead Wright), druhý syn Eddarda Starka a Catelyn, ktorý sa do seriálu vráti po ročnej absencie. Naposledy sme ho videli v scéne v štvrtej sérii, kde sa stretol s hovoriacim havranom, ktorý mu oznámil, že už nebude chodiť ale lietať.

Veľký otáznik visí nad jednou z najobľúbenejších postáv Jona Snowa, nemanželského syna Eddarda Starka a veliteľa Nočnej hliadky, ktorý v poslednej piatej sérii bol zabitý svojím zverencom Ollym. Hoci naposledy riaditeľ HBO Michael Lombardo potvrdil, že postava Jona Snowa je definitívne mŕtva, je celkom možné, že sa vráti na obrazovky v podobe nejakého prequelu, i keď to asi v najbližšej šiestej sérii nebude. Aktuálny plán je totiž osem sérii.

Predbežný dátum premiéry 6 série Hra o tróny je naplánovaný na nedeľu 3.apríla 2016. Dátum sa však ešte môže zmeniť, avšak veľké výkyvy sa v termíne nepredpokladajú.

Zdroj:  Watchers On The Wall, DigitalSpy Foto © HBO

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...