Seriál Fargo sa dočká tretej sezóny

24.11.2015|Marko Aust|
Seriál Fargo sa dočká tretej sezóny

Televízna spoločnosť FX Networks potvrdila objednávku ďalšieho pokračovania televízneho seriálu Fargo, a diváci sa takto dočkajú tretej sezóny.

Seriál Fargo vychádza z rovnomennej filmovej verzie z roku 1996 od bratov Ethana a Joela Coenovcov, a kritikmi je vysoko hodnotená, objednávka ďalšej série preto nie je žiadnym prekvapením.

Prvá sezóna nás zaviedla do zasneženého zapadákova Bemidji v Minnesote, ktoré sa stane dejiskom brutálnych vrážd po príchode tajomného cudzinca (Billy Bob Thornton). Po jeho boku si zahral aj Martin Freeman (Sherlock, Hobit).

Druhá sezóna sa odohráva o niekoľko desaťročí skôr v roku 1979 v Južnej Dakoty a Minnesoty. Peggy Blumquist v podaní Kirsten Dunst, ktorá v mestečku pracuje ako kozmetička sa s manželom Jessem miestnym mäsiarom zapletú do veľkých problémov, keď Peggy zrazí Rye Gerhardta, ktorý pochádza z obávanej gangsterskej rodiny a séria vrážd nenechá na seba dlho čakať.

Dej tretej sezóny zatiaľ nie je známy vrátane dátumu výroby, ale môžeme predpokladať obdobie zhruba koncom roka 2016 resp. prvej polovice roka 2017.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © FX Networks

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...