Paul McCartney si zahrá vo filme Piráti z Karibiku 5

26.3.2016|Ivet Kollárová|
Paul McCartney si zahrá vo filme Piráti z Karibiku 5

Bývalý člen skupiny Beatles, Paul McCartney sa objaví v novom, už piatom pokračovaní filmu Piráti z Karibiku, z voľne preložiteľným podtitulom Mŕtvi príbehy nerozprávajú (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales).

McCartney bol podľa dostupných zdrojov pridaný k novej scéne, ktorá sa nedávno natáčala, napriek tomu, že film prednedávnom ukončil svoju produkciu. Paul McCartney sa tak po Keithovi Richardsovi, ktorý si v predchádzajúcich dvoch častiach zahral otca Jacka Sparrowa, stane druhým významným muzikantom, ktorý si v snímke zahrá. Jeho úloha však zostáva neodkrytá.

Režisérmi piateho pokračovania Pirátov je nórske režisérske duo Joachim RønningEspen Sandberg, ktorí sú známi najmä svojou historicko-dobrodružnou drámou inšpirovanou skutočnosťou, Kon-TikiJohnny Depp si zopakuje svoju úlohu Jacka Sparrowa, rovnako ako sa k svojim postavám vrátia herci Geoffrey Rush a Orlando Bloom. Novou tvárou vo filme je Javier Bardem, ktorý si zahrá hlavného zloducha.

Ako sa nechal počuť producent snímky Jerry Bruckheimer, postava Jacka Sparrowa bude mať tentokrát o niečo menší priestor na plátne, aby vynikol práve zlosyn v podaní Javiera Bardema. A podľa slov Johnnyho Deppa by sa pravdepodobne malo jednať o posledný film z Pirátskeho franchise-u.

Piráti Karibiku: Mŕtvi príbehy nerozprávajú (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) by sa mal v slovenských kinách objaviť 25. mája 2017.

A ešte jedna fotka z filmu, ktorú uverejnil na svojom twitterovskom profile Jerry Bruckheimer:

 

Zdroj:  theguardian.com Foto © Saturn Entertainment

Súvisiace články