Anne Hathaway si zahrá v novom vojnovom filme Grounded

13.5.2016|Ivet Kollárová|
Anne Hathaway si zahrá v novom vojnovom filme Grounded

Oscarovská herečka Anne Hathaway sa chystá produkovať a hrať v novom filme, ktorý je adaptáciou rovnomennej hry od Georga Branta, Grounded. Hathaway si v spomínanej hre nedávno zahrala, v tzv. one-woman produkcii na Broadwayi, a jej výkon jej vyniesol pozitívne ohlasy u kritikov.

Film Grounded, rovnako ako hra, sa zameriava na príbeh problémovej pilotky amerického letectva, ktorá dostane za úlohu obsluhovať bezpilotné lietadlo, tzv. drone a navigovať akcie mierené proti pozemným cieľom. Scenár k filmu napíše autor hry, George Brant.

Hathaway sa do projektu hneď zamilovala, a po svojom debute na divadelných doskách si zabezpečila práva na film, ktorý bude produkovať so spoločnosťami Entertainment 360Sidney Kimmel Entertainment, ktorá film financuje.

Anne Hathaway je jednou z top herečiek dnešnej doby. Svojho prvého Oscara získala za výkon tragickej Fantine v muzikáli Bedári režiséra Toma Hoopera. K jej najznámejším filmom patria Denník princeznej, Diabol nosí Pradu, Alica v Krajine zázrakov, Návrat temného rytiera, či Interstellar. Najnovšie sa opäť predstaví ako Biela kráľovná v pokračovaní Alica v Krajine za zrkadlom.

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články