TV tipy na víkend (27.-29.5.2016)

27.5.2016|Marko Aust|
TV tipy na víkend (27.-29.5.2016)

Konečne je tu vytúžený piatok, víkend pred nami, a my sme pre vás vybrali nejaké TV tipy na tento víkend.

Začneme v abecednom poradí, ako prvý tip je akčná dobrodružná komédia Cesta okolo sveta za 80 dní (JOJ, piatok 20:35h) s Jackie Chanom v hlavnej úlohe sluhu Passepartouta. V tejto jednej z mnohých filmových adaptácii rovnomenného románu Julesa Vernea, výstredný londýnsky gentleman Phileas Fogg (Steve Coogan) sa pokúša vyhrať stávku že precestuje celú zemeguľu za 80 dní.

Diabolská svokra (DOMA, nedeľa 17:40h) poteší milovníkov romantických komédii. Charlotte Cantilini (Jennifer Lopez) hľadala veľmi dlho toho pravého. Teraz konečne našla muža svojich snov - Kevina Fieldsa (Michael Vartan). Ich vzťah je bezchybný až na jej svokru Violu (Jane Fonda), ktorá sa zmení na tú najpríšernejšiu svokru.

V letnej komédii Dospeláci 2 (Markíza, nedeľa 20:30h) uvidíme Adama Sandlera v úlohe Lennyho, ktorý sa s rodinou presťahoval späť do mestečka, kde vyrastal, avšak netuší, že sa naňho i jeho potomkov rútia udalosti, ktoré prináša posledný deň školského roka. Ďalej hrajú Salma Hayek, Andy Samberg, Chris Rock a Oliver Cooper.

Herečku Grace Kelly nemusíme filmovým fanúšikom predstavovať, jej život plný radosti i strasti v období, keď sa vydala za monacké knieža Rainera III. nám priblíži biografická dráma Grace: Kňažná z Monaka (Doma, nedeľa 20:00h). Hlavnú predstaviteľku Grace Kelly stvárnila Nicole Kidman a Tim Roth sa predstaví v úlohe monackého kniežaťa.

Jeho foter, to je lotor! (DOMA, piatok 21:30h) je ďalšou komédiou od Jaya Roacha s plejádou hereckých hviezd ako Robert De Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Barbra Streisand či Owen Wilson. V tomto pokračovaní komédie Fotor je lotor nevestina rodina Byrnesovcov odchádza na ostrov, aby sa zoznámila s rodičmi ženícha Fockerovcami. Následujúcich 48 hodín strávia obe rodiny aby sa vzájomne spoznali…

Herec Rowan Atkinson, ktorý sa preslávil ako Mr.Bean v rovnomennom seriáli, sa v akčnom komediálnom filme Johnny English (PLUS, nedeľa 20:20h) predstaví v trochu netradičnej úlohe britského špióna, ktorý má za úlohu vyšetriť krádež korunovačných šperkov. V ďalších úlohach John Malkovich a Natalie Imbruglia.

Taktiež uvidíme aj hereckú dvojicu Tom Hanks a Julie Roberts vo filme Moja krásna učiteľka (ČT1, sobota 23:00h). V tejto americkej komédii stvárňuje Tom Hanks chlapíka Larryho, ktorý vďaka kríze stratí prácu. Chce si doplniť vzdelanie a zapíše sa na hodiny komunikácie, kde sa zaľúbi do učiteľky Mercedes v podaní Julie Roberts.

Akčná komédia RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční (ČT2, piatok 21:50h) je o výslužilcoch, ktorí sú nútení sa vydať na samovražednú misiu naprieč Spojenými štátmi, aby ich najatí vrahovia nevymazali z histórie. V hlavných úlohách Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich a Helen Mirren.

K Tomovi Hanksovi sa opäť vrátime, tentrokrát v dobrodružnej dráme Stroskotanec (DAJTO, piatok o o 20:15h), ktorému sa ako manažérovi kuriérnej spoločnosti FedEx prevráti život naruby počas havárie lietadla. Haváriu síce prežil, ale ocitol sa na odľahlom a opustenom ostrove.

  Foto © Bontonfilm/Forum Film Slovakia/Pixabay CC0 Public Domain

Súvisiace články