Pierce Brosnan sa po 34 rokoch vráti na televízne obrazovky

6.6.2016|Ivet Kollárová|
Pierce Brosnan sa po 34 rokoch vráti na televízne obrazovky

Televízna stanica AMC pripravuje nový dramatický seriál, The Son, v ktorom hlavnú postavu stvárni herec Pierce Brosnan. Pre herca, ktorý sa okrem iného preslávil aj filmami o Jamesovi Bondovi, to bude len druhá úloha v televíznom seriáli. Svoj debut v TV zažil v roku 1982 v dramaticko-komediálnom seriáli stanice NBC, Remington Steele.

Seriál The Son je adaptáciou knihy od Philippa Meyera, ktorý k nemu, spoločne s Lee ShipmanomBrianom McGreevym, napísal scenár. Seriál prinesie príbeh, ktorý mapuje dlhú históriu násilia na americkom západe, na pozadí krvavého príbehu vzostupu a pádu vplyvnej texaskej rodiny McCulloughovcov.

Brosnan si zahrá Eliho, charizmatickú hlavu klanu McCulloughovcov. Ako dieťa ho uniesli a vychovávali v kmeni Komančov, pôvodných amerických indiánov. Neskôr ako biznisman často presadzoval agresívne (komančské) metódy vyjednávania. Eli sa narodil v deň, kedy sa Texas stal nezávislou republikou a vyslúžil si tak prezývku Prvý syn Texasu. V žilách mu koluje divoká krv, nevie sa zmieriť s vývojom štátu a obáva sa jeho neistej budúcnosti.

Pilotnú epizódu seriálu The Son bude režírovať Tom Harper. Produkcia 10-dielneho seriálu sa začala tento mesiac v texaskom Austine a premiéra je naplánovaná na rok 2017. Okrem Brosnana si v seriáli zahrajú aj Henry Garrett, Zahn McClarnon, Paola Nunez, či Sydney Lucas.

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články